Toyota Soarer GTT-L TwinTurbo 5-vxl (UTFÖRSÄLJNING – 1.385:-/mån))

Toyota / Lexus Soarer är en av de absoluta flaggskepps modellerna som såldes i Japan under 90-talet; och ligger på samma nivå som en Toyota Supra. Vi har nu ett prisvärt ex. till dig som vill köra en snygg bil med rätt stuk hårt eller vill bygga vidare för kanske ett ”Hellaflush” projekt med Japansk VIP-stuk i grunden?

 

Bilen har gått över 14 000 mil men är som alla andra Soarer med den otroligt stryktåliga och potenta 1JZ-GTE motorn på 2.5 liter och Twin-turbo (280HK); riktigt fin i gången.

 

Full service med kamremsbyte ingår i priset! Vidare är drivlinan fräsch, och de eftermarknads stötdämpare av coil-over typ som sitter på ger riktigt fin väghållning som dessutom ramar in bilens äkta WALD BODYKIT med ett lågt och exklusivt intryck. Sitter även fälgar från VEILSIDE av otroligt hög kvalite runtom!  

 

 

Från fabrik är bilen fullutrustad med all el man kan tänka sig i säten, speglar och fönsterhissar. Årsmodellen inkluderar även att front och baklyktor är ”faceliftade” och med små uppgraderingar i interiör och chassie. Ovanligt för Japan-importer är även den gråa skinninredning bilen har, otroligt bekväm! Väldigt original i motorn förutom att koppling är bytt och eftermarknads öppet luftfilter med hardpipe är monterat. 

 

SE FILM AV SUPERIOR SYD I HD-KVALITET PÅ YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=zsHNzi8ZsSI

 

Vi diskuterar gärna att göra flera uppgraderingar eller extrajobb på bilen till leverans eller under kommande höst/vinter. Vi har importerat och skruvat med Soarer sedan 2003 och det är en modell som ligger oss mycket nära hjärtat. Tveka inte att KONTAKTA OSS ifall du har frågor och eventuellt få en väldigt förmånlig offert i samband med köpet av bilen!

 

[nggallery id=177]

 

UTFÖRSÄLJNING 2010! I samband med våran utförsäljning finns möjlighet till finans/avbetalning, MR Cap lackförsegling, kraftiga rabatter på Trim/Styling och fri service i ett år eller 500mil. Klicka nedan för att läsa mer om de förmånliga villkor som ingår när du köper denna bil. Välkommen ombord till Superior-familjen!

 

 

UTFÖRSÄLJNINGSPRIS: 89 000:- eller 1.385:- / månad om du väljer finansiering (18.600:- kontant summa erlagd). KONTAKTA OSS för skräddarsydd offert!

En tanke om “Toyota Soarer GTT-L TwinTurbo 5-vxl (UTFÖRSÄLJNING – 1.385:-/mån))

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?