Biodags! Den oerhört inspirerande ”Inception” av Chris Nolan!

Äntligen har man fått sig en liten lucka och gå och se den enda film man verkligen bestämt man ska ta sig tid för att se denna högsäsong: INCEPTION!

 

Det har varit en film man hållt stenkoll på ända sedan den första teasern kom för över ett år sedan. Blev mäktigt förvånad när det visade sig att hela Hollywood-maskinen promotade den så hårt inför lanseringen nu.

 

Kanske betyder att det inte är en så superdjup och intellektuell film som THE PRESTIGE var, regissörern CHRISTOPHER NOLANS senaste riktiga mästerverk- men lär ändå vara årets bästa film ändå!

 

Har lyssnat på musiken bakom filmen otaligt många gånger, och den har redan använts flitigt av David i våra senaste två annonsfilmer. Blir en extra fröjd att se vad geniet Nolan har tänkt när han använt sig av den, här har ni iaf trailern till filmen- enjoy:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=HilwtqaN4Gs

 

Vi syns igen imorgon då man får ge en effektiv recension av upplevelsen, någon annan som vill kommentera nedan om vad de tyckte om filmen så länge…? 🙂

4 tankar om “Biodags! Den oerhört inspirerande ”Inception” av Chris Nolan!

  1. Steffen says:

    Inte sett denna och lär nog vänta tills den kommer ut på bluray. Däremot har man faktiskt gått och sett den tyngsta actionrullen för i år, The Expendables som har en gudomlig casting med många välkända namn. Handling och djup är kanske inte filmens största och starkaste sida utan det är actionbiten som är grym och brutal, ibland lite väl magstarkt för känsliga och 15årsgränsen känns lite väl låg, borde va 18. Är iaf ett hett tips för den som inte har höga krav och älskar action 🙂

  2. Dennis.7 says:

    bästa filmen på mycket länge, bra med action, lenardo gör en riktigt bra skådespelarinsats tsm med de andra i gänget, hänger man med från start så är den inte speciellt svår att förstå, genomtänkt och kul handling. snyggt filmad på sina ställen. en bra film och får därför 5/5 växelspaksknoppar (för att hålla oss till biltemat i bloggen 😛 )

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?