”Our dream is collapsing” – sök inspiration i tuffa tider!

Haft ett otroligt tempo här på kontoret denna vecka och måste väl vara uppe i en bra bit över 40 timmar hittills som man effektivt som en maskin bara suttit i saker att lösa. Har två stora uppgifter i att förbereda allt material inför vårat bokslut 09/10, samt en sommarutförsälning av våra BILAR TILL SALU vi ska ha färdig innan Time Attack på Mantorp.

 

Gasen i botten framför datorn och i garaget, så vi sedan kan ge på fullt på MANTORP PARK och skaka av stressen! 🙂

 

 

Det var ett tag sen man konstaterade att det är mycket nu, men det har varit så mycket att man inte ens hunnit säga det. Blir rysligt när pusselbitar man räknat med inte alls passar, men så länge man fortsätter sätta streck för vissa saker och förbereder nya handlingsplaner för det som skiter sig- så blir det väl OK i slutändan?

 

Något man inte skäms för att säga är att vi uppskattar våra lojala kunders tålamod i dessa tider, bokstopp har vi infört sedan länge. Men har dragits med lite problemområden som kräver en del extra arbete och lösa som sinkat oss. Vi jobbar stenhårt på det, bära eller brista ska den här säsongen avslutas med enbart ”happy faces” på oss själva, våra kunder- och alla andra som stöttar oss.

 

Nåväl, bara för att hitta något egentligt bloggvärde i det hela så måste jag bara berätta om filmen INCEPTION som jag såg igår. Makalös film, ett måste att se så fort du får tid över för en biokväll. Bunkra bara upp med godis och utvilat sinne för att inte tappa tråden i början.

 

 

Efter man klarat sig förbi det krönet och är bekant med karaktärerna och filmens ”basregler” (då det är en fantastik sci-fi storyline med djupa teorier om människans undermedvetna/drömmar etc) så är det bara njuta av det likt en sagolik vattenrutschkana som håller på en bra stund! 🙂

 

Som inläggets titel så måste jag bara tipsa om det spår som verkligen definerar alla rejäla klimax i filmen. Gett mig väldigt mycket inspiration redan innan jag såg filmen, och funnits där än mer idag nu när man har Inceptions bildspråk i duett med den.

 

Små, små underbara saker man håller sig fast vid när det i övrigt kommer mycket andra ”måsten” som inte känns så roliga, enjoy:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=OXZJCl10ayY

 

En hejdundrans dag imorn på kontoret återigen, men man börjar se ljuset i slutet av tunneln- även om det slängs hinder på en konstant. Sov gott och om ni gillade spåret ovan så är det Hans Zimmer – Inception ni ska söka vidare på… 🙂

 

Efter att ha njutit av Christopher Nolans senaste mästerverk igår så blir det The Prestige idag. Så ni som inte sett den har nu en bio och en DVD-kväll att boka in. God natt! 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?