Nissan Skyline GTS-T Type-M -96 (Prisvärd busbil!)

Tuff bakjulsdriven Skyline med rätt ”look”. GT-R front och D-speed kolfiberhuv samt en brutal GT-vinge i kolfiber. Utrustad med eftermarknads stötdämpare och småtrim som öppet luftfilter och catback avgassystem. Välbehållen ut och insida, riktigt bra objekt att börja på som projektbil!

 

Förutom ovan beskrivna extra på bilen så sitter det en fin CD/MD-spelare i samt en sportstol (kan bytas till en R33 GT-R stol om så önskas). Volk Racing 17″ fälgarna håller hög kvalité och är perfekta för bana! 

Bilen kommer levereras med konverterade lyktor besiktad och klar. Vi har mycket godis på hyllan ifall du vill extrautrusta lagom till hämtning!

 

Säljes billigt till projektpris då miltal (1900 mil) inte är korrekt. Bilen gås igenom helt och hållet av oss vid ankomst för att se till så allt är 100% och bilen kommer kunna brukas och besiktas många år framåt. Vid några frågor är det bara KONTAKTA OSS!

[nggallery id=74]

 

PRIS: 87 000:- vid full betalning i handpenning. Ankommer i slutet av November!

OBS! Ingår i “RELOAD” kampanj vilket innebär att du får bilen med en full tank V-power bensin, 25% rabatt på eftermarknadsdelar du vill ha extra samt att vi bjuder på nästa oljeservice samt genomgång av bilen när DU vill.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?