Hösten räddad: Julian Casablancas nya album snart ute!

72185085BB022_Hennessy_ArtiIbland måste jag få skriva 100% personliga inlägg också. Jag har ju mina fans att blidka (alla tre: me, myself & Micke_J). 😉

 

Julian Casablancas är sångaren i ett av mina absoluta favoritband THE STROKES som jag tyvärr sällan får gehör för att gilla. Bandet ligger på is sedan 2007 och medlemmarna har gjort medelmåttiga soloprojekt sista tiden, tills nu då sångaren och en av jordens coolaste och mest begåvade personer; sångaren Julian släppte sitt från ingenstans.

 

Här en preview av alla låtar på Youtube. Ni kommer tacka mig för att jag leder er till ny spännande musik i framtiden:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=OIYVnKqppY0

9 tankar om “Hösten räddad: Julian Casablancas nya album snart ute!

  • Micke_J says:

   Tjena Tove!

   Det gör jag med största nöje, har redan lyssnat igenom albumet (men ska självklart köpa det så fort det kommer till lokala butiken) och det är en fullträff. Inte The Strokes direkt, men samma härliga röst med lite mer moderna samples. Du har mail! 🙂

  • Micke_J says:

   Cecilia: Verkar som våra bloggar blivit headhuntade av Sonys PR-crew, vi ska också lotta ut tre album med start imorn. Hur hittade en estet-brud som dig hit annars då? Enbart Julian Casablancas hits idag eller?? 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?