Vilken underbar dag! Körde ifrån en Aston Martin DBS!

Oj, vilken skamlöst dålig rubrik! Snart kommer Aftonbladet efterlysa och erbjuda mig jobb. Nej, ärligt talat ser jag inga problem med att köra ifrån en ASTON MARTIN DBS om det vore en rak motorväg eller 402m, men helt ärligt vilka ädla fordon i den klassen ställer upp på sånt? I alla andra fall är det tio gånger den bilen jag har och slår mig i det mesta. Men men, tillbaka till ämnet… frånkörd vart en alldeles underbar DBS ändå på väg hem på E4an idag:

 

 

Helt rätt färg var det också, mums! Första jag ser live i Sverige, kan någon svara på vad det är för skyltar? Var tungen att åka längssides och ge mannen som körde trailern tummen upp- innan man gasade iväg med ett ryt som är så långt från V12 man bara kan komma. 😀

 

Undrar vad folk tänker, är det rätta känslan av att man har sjuklig respekt och beundran för vad de lyckats med på Aston Martin- eller är det rent ”vilken jävla kass wannabe-Japanare”? Önska man fick höra sanningen ibland, säger som hela Superiors attityd generellt är = bygger för min egen skull enligt min smak och tycke. Då kan det blir hur underligt bra/dåligt som helst, men kör iaf mitt egna race vilket man önskar alla gjorde i denna värld… 😎

2 tankar om “Vilken underbar dag! Körde ifrån en Aston Martin DBS!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?