En resumé av förra händelserika veckan… (Muse, Nick Cave mm)!

Uj och oj! Vad dagarna svischat förbi i väldig fart, bortsett från de två senaste två BILARNA I VÅRAT LAGER så har man inte haft en lugn stund över för att blogga. Trist då det varit en del roligt på schemat, men stora blocket av effektiv tid för egen del är allt pappersarbete när en container med fyra bilar ankommer till Sverige. Sen har bokslutet nått in i sin sista fas, och efter ett möte med våran kära revisor Jenny på ÖHRLINGS PWC där sista checklistan för detta Mount Everest av pappersjobb gjordes klar. Ni kan tänka er tillbaka till den tiden man studerade och en hel termins projekt började närma sig slutet för att förstå hur man längtar tills allt är klappat och klart med detta… 😉

 

Men bortsett från det har man även hunnit med ett antal få men väldigt kvalitativa events för privat del som man inte kan motstå att dela med sig av. Faktiskt så är man ännu en gryyymt skön våg av cool levnadsglädje efter att ha sett två av sina absoluta favoritartister live på en och samma vecka- tack tack till högre makter för komprimerad glädje som detta!

 

Först ut var Nick Cave (utan ”The bad seeds”) som var ute på turné med sin nya bok i ett event som kundes liknas en rätt spontan konsert av mer ”intim” natur med människan Cave, och jävlar vilken otroligt skön gubbe det är. Skulle lätt funka för mig att bli hälften så världsvän vid den åldern och ta på livet med lika stor klackspark!

 

Läsning ur boken varvades med flera lite mer spartanska versioner av alla hans hits samt frågor från publiken- och även om många av dom fick lite dumdryga svar (med ett snett leende) så var det härligt att få vara en del av det. Kan lätt rekommendera att man lägger lite tid på Nick Cave bortsett från hans hits. Otrolig artist och djup människa! 🙂

 

Lördag var det episka Muse som spelade på Hovet och vad fan säger man om det mer än så sjukt jävla fett för att använda mer banalt språk! Rockade loss totalt och gav en uppladdning för en helkväll ute som hette duga. Känns ofta för folk som varit fans av ett band länge och de plötsligt slår mainstream som att… de tappar charmen lite? Men när det gäller ultra talangfulla Muse och deras helt gigantiskt tunga på sitt sätt rock så unnar man a l l a med blod i ådrorna att få ta del av så upplyftande musik. Dom äger rockscenen just nu, och som sagt så gör de det genom att egentligen vara i en genré för sig själv!

 

 

Tack alla för resten av kvällen också, och speciellt till våran logotypes upphovsman; Andreas Pettersson som även fyllde år denna helg. Grattis stekarn (singel är han också)! 🙂

 

 

Söndagen avändes mest för att ta igen sig, enda märkvärdiga var att Dick ”Dille” Pettersson kom förbi och åt lite sushi från MINAKO ihop med mig. Han vart inte besviken, och vi hade sjukt roligt åt Per Morbergs matlagning på TV dessutom. Nämnvärt är att vi har gjort en rätt stor deal med Dille, givetvis med hans bil i centrum… Kommer mer info om det i veckan!

 

 

 

Vad som sedermera hände på måndag kommer ett separat inlägg om senare ikväll. Vi tog iaf emot fyra nya fräscha bilar från Japan och har en hel del att berätta om det ifall det intresserar folk. Nu vet ni iaf att man lever, och det med råge… B-)

4 tankar om “En resumé av förra händelserika veckan… (Muse, Nick Cave mm)!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?