Gatebil Mantorp 2011 – Jimmy Särås

Mannen, myten legenden… eller vad är det man säger. Jimmy Särås känner många av oss till då han har vart engagerat inom bilsporten i många år. 89506-2316849

 

I år kommer Jimmy att plocka med sig sin RS4 till Mantorp Park. Han kommer företaget Stertman Motorsport som han driver till vardags, en firma som uppkommit ur PM Racing som fler av oss känner till. Vi är många som har följt det här bygget under med och motgångar, och ser därför framemot att få se den piska bana på riktigt. Bilen är i dagsläget god för 650hk/ 850Nm. Dock kommer inte Jimmy att sitta bakom ratten utan han lämna över till en annan förare.

 

 

Vi som följt Särås och hans ”Red Bullet” säger bara; Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge!

 

69621-2316828.jpg  69621-1372715.jpg 69621-2316882.jpg 69621-2319980.jpg

10 tankar om “Gatebil Mantorp 2011 – Jimmy Särås

 1. Jill says:

  Strula gör det alltid 😉 Gissar att det kommer att jagas tider lite eftersom Jimmy släpper ratten. Håller iaf alla tummar för han att det går vägen, och att det blir lite bilder på ”vidundret”.

 2. Rickard says:

  Hoppas verkligen det går undan, men jag tror ju inte det som sagt, då en rs4a är som en skur hink och det spelar ingen riktigt roll vad man gör med den, den blir aldrig riktigt snabb ändå…:)

  • Micke_J says:

   No matter what så är allt under 1.30 ruskigt snabbt, det ska folk inte glömma. Ska ta en extra kik på denna Audi, och mannen i fråga har man ju sett på forum i alla år- dags att säga hej tycker jag! 😀

 3. Jimmy Särås says:

  Ska bli kul att se vad Tony ”TOCA Race Driver” Johansson kan göra med bilen, vi fick ju en driftbox logg på Nürburgring som ser ut att vara 7,20 BTG så nog är bilen snabb, men Mantorp är en helt annan bana än Nürburg!
  Vi har haft små problem men inget som vart speciellt på ett bygge som detta!
  Det här är mest en kul grej och ska bli kul att se hur fort vi kan köra med henne, chassiet och effekten finns där för att gå fort! Det är bromsarna och vikten som kan spöka lite för oss, oavsett kommer vi att ha sjukt kul!
  mvh Jimmy Särås / Stertman Motorsport AB ( http://www.stertman.com )

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?