Superior Medias ”bonus-projekt” färdigfilmat, mot Minako nu!

Idag när vi ändå hade Pierre och David med sambo Helena så passade vi på att filma lite ”bonus-film” som vi pratat om vid uttråkade stunder. Blev ett tillfälle att prova ”nytt”, som man givetvis tar med sig i våra primära produktioner som handlar om bilar… 😉

 

 

Temat idag var Time Attack men i en vardagligare och mer humorbetonad miljö. Sen om det blev varken bra eller roligt får vi se, men man måste få göra mer avslappnade saker också. En sak vi vet säkert är att de flesta storlivs-butiker har väldigt hårda föreskrifter om att filma. Så tillslut fick vi improvisera om man säger så.

 

 

Nu ikväll blir det take-away från Restaurang Minako och då passar vi på att filma lite när vi ändå är där. Dags att visa med samma knivskarpa kvalitet som bilfilmerna hur grymt detta sushi-mecka är!

 

Vi ses imorgon i Vingåker på Realcar/Garagets stora träff, tveka inte att komma fram och säga hej om ni ser dårarna i bild här härja runt med kamera och mic. 😉

4 tankar om “Superior Medias ”bonus-projekt” färdigfilmat, mot Minako nu!

  1. Micke_J says:

    Helt tvätom Jill tro det eller ej! fastän jag inte ens bor i staden.. Och Micke går och handlar här, Så var det jag som ville backa ut närsom.. Plus att jag var rädd för att Micke skulle få nån slags Jackass impuls och bara slänga iväg mej i vagnen!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?