VIDEO: Helt sjuk rallykörning ökar suget efter Subaru Impreza!

Att Subaru Impreza (vare sig de heter WRX, GT eller STi) är en riktig hårding när det gäller rally vet ju t.o.m. en nunna i kloster. Ta en titt på våra BILAR TILL SALU så hittar ni bara där två riktigt tuffa ex. av karossen GC8 som är tillgängliga, bl.a denna otroligt sällsynt TOMMY KAIRA STi COUPÉ för 139 000:-:

 

 

Suget blir ju inte mindre efter att ha sett denna video, en sinnessjuk hårig körning av polske  Leszek Kuzaj med kartläsare Magda Lukas:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=Nq0kEVjRqow&feature=related

 

Galet. Lägg märke till att deras komradio pajar och att stackars kartläsaren får skrika som en galning för att Leszek ska höra. Sen har de även bland många ”close calls” med träd och dylikt nära att kollidera med några tröga hundar runt 04.30 in i filmen! 😀

 

Det finns en anledning till att vi pushar hårt för Impreza GC8 då de är otroligt körglada maskiner som håller för mycket stryk. De två bilar vi har i lager är båda STi modeller vilket innebär helt annan drivlina och massa godis såsom ställbara diffar från fabrik.

 

Har redan nämnt en av dom, och för er som vill ha mer praktiska fyra dörrar på bilen så har vi även denna IMPREZA STi Ver. 5 -98 stålgråa läckerbit med guld OZ fälgar för 105 000:-:

 

 

Gzon har redan en liknande som bruksbil under vintern, och det talar sitt tydliga språk då han är rätt erfaren när det gäller att ha roligt bakom ratten.

 

KONTAKTA OSS om du är intresserad av någon av ovan bilar, eller varför inte en DIREKTIMPORT FRÅN JAPAN av något liknande?

2 tankar om “VIDEO: Helt sjuk rallykörning ökar suget efter Subaru Impreza!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?