Tommy Kaira släpper kjolpaket till Prius, vill DU vara först?

Till dig som har en Toyota Prius och inte vill känna dig tam bredvid alla Japanska sportbilar, varför inte beställa ett komplett kjolpaket från TOMMY KAIRA? Sprang på detta när jag läste AFTONBLADET, och mycket riktigt har det redan blivit tillgängligt på den inhemska marknaden i Japan, vad tycks:

 

 

Vi har länge varit de enda som kan ta hem exklusiva för den Japanska marknaden kjolpaket via våra partners i Japan. Vi fraktar dessutom regelbundet containrar med våra bilar vilket möjliggör att vi kan erbjuda riktigt bra priser på frakt vid rätt timing.

 

Tunern TOMMY KAIRA har vi sedan tidigare mycket erfarenhet av, bl.a. med denna vrålgrymma SUBARU IMPREZA COUPÉ STi vi har importerat och har TILL SALU.

 

Det är högsta kvalite på allt dom åtar sig och vi tar gladeligen emot beställning från dig som vill ha Sveriges första Toyota Prius med detta kit. Smakar det så kostar det dock, och leveranstiderna är rätt långa. Bara kitet i sig exklusive frakt går på strax över 30 000:- Inkl. moms!

 

 

Vi tar som sagt gladeligen emot beställningar på kjolpaket och även lack/montering på just din bil. KONTAKTA OSS för mer information! 🙂

4 tankar om “Tommy Kaira släpper kjolpaket till Prius, vill DU vara först?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?