Vårkänsla: En bild säger mer om vad Superior Drivers Club är än…

Varit en körig dag, och speciellt eftermiddagen/kvällen körde verkligen med mig så gott den kunde. Man skulle kunna likställa det med att ha en stackars Volvo som försöker hänga på dessa två herrar (Cimmy och Erik ”Lill-Gsons” två banpreppade Mazda RX-7 FD3S) för att beskriva min frustration- men snart är det välförtjänt vila…

 

 

Jag hittade bilen via Cimmys GARAGET.ORG PROFIL och det var en duktig fotograf vid namn MARTIN HELLER FOTO som hade tagit bilden, desssutom var han vänlig nog att maila den i högupplöst format. Stort tack för det Martin!

 

Vilken som är snabbast av dessa två… låter jag vara osagt, men om ni minns KINNEKULLE 2010 eller läser om det eventet så borde ni kunna räkna ut det.

 

Men till årets battle så låter jag det vara öppet om vem jag tror är snabbast. Båda har naturligtvis uppgraderats duktigt! 😉

 

Med ovan sagt vill jag poängtera att bilden känns 100% representativ för vad Superior Drivers Club kommer handla om i år, och dessa två är redan uppskrivna såklart som profiler/ambassadörer för våran satsning att sprida hur kul det är att äga JDM-sportbil. Det kommer bli en… galet händelserik säsong!

 

Vi försöker ta nyare tag i bloggen under veckan, men ärligt talat förbereds det massiva satsningar inför ELMIA 2011 och mediabevakningen vi ska göra där som prio 1 just nu. Patience is the key…

4 tankar om “Vårkänsla: En bild säger mer om vad Superior Drivers Club är än…

 1. Adam Wangan Meet Crew says:

  Ja Elmia kommer bli awesome 🙂
  Men hur ska vi fixa med betalningen?
  Som sagt så har jag innestående lön just nu med 🙁
  Men kan vi kolla/ta allt det på Elmia Micke?
  Kan jag berätta allt i detalj med så att säga.

 2. CrilleD/Chanko says:

  Härligt! ta de när du hinner bara, drar nog igång det i helgen iaf!
  Och möjligheten att slänga upp ett större party-tält där med går att orna då jag har ett nytt i källaren, fast jag menade kanske på kvällningen inte dagen! 😛

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?