Hellaflush & Stance-fanatiker; bedöm denna Toyota Aristos setup!

Det rullar på med stort R här på kontoret, även om vissa projekt verkligen är överväldigande så känner man att hösten/vinterns satsning på att få folk mer engagerade närmare verksamheten; verkligen räddar mitt skinn just nu. Skitkul!

 

Fick precis några fler bilder från mannen som fått uppdraget att följa oss ”up close and personal” under hela ELMIAMÄSSAN 2011, nämligen Mr. Rani ”RANISFOTO.SE” Giliana!

 

Vi hade ju en shoot några söndagar sedan, och sakta men säkert är den snart färdigredigerad lagom tills att alla vårbilar till salu kommer ut på hemsidan. Men denna var tagen på min (för tillfället) personliga demobil som ska äventyra in oss lite åt Hellaflus & ”Stance” hållet i JDM-kulturen… vad tycks?

 

 

 

Gillade med lika stort G denna bild, men fått mig några tvångstankar att reda ut angående det fundamentala i hur bilens ”hållning” är.

 

Tar gärna emot synpunkter på vad man borde göra. Men känns som en spacer bak samt kanskte liiite mer camber borde ge den ett perfekt ”VIP-stance” om man nu får sätta den i en sådan klass.

 

Klart det vore sic att gå 100% Hellaflush med ännu galnare hjulvinklar och sänka den ännu mera, men bilen ska gå att använda också. Men med tanke på ovan egna synpunkter så kanske bilden bakifrån också visar att man behöver få ut fälgen lite till mot hjulhusen. Eller?

 

 

Ser verkligen fram att frakta runt hela SuperiorTV-crew i denna kärra under Påskhelgen. Var inte blyga för att komma fram och prata ifall ni ser ekipaget rulla runt på Jönköpings gator då!

 

En sista fråga, vad tycker ni om de gula dimljusen? Jag älskar dom och funderar på att även framlyktorna ska få en gul film på sig. Men det kanske vore för mycket… Kommentera! 🙂

8 tankar om “Hellaflush & Stance-fanatiker; bedöm denna Toyota Aristos setup!

  1. 1JZ Tompa says:

    Bilen är en given hellaflush/VIP vagn.Själklart så ska även framlyktorna ha gul ton.Bort med lite ”x-tra”crome,dit med spacers bak,något mer sänkt fram typ 15mm eller löp linan ut med luftfjädring.Då kan du ha bilen ”toksänkt”när du parkerat eller cruisar och höja lite på tranportsträckorna.Sök tuben på hellaflush hawaii,där dräller det av grymma VIP Lexus/Aristos.

  2. Brenna says:

    Jag tycker de är lite ballt med gula lysen.. Ibland fult. Det beror helt på stuket på bilen. I detta fall tycker jag att de passar! Tror de är lite som Samuel säger att de är en grej man antingen hatar eller älskar. Lite som orangea vs vita blinkers på äldre bilar som t.ex R32gtr, Evo 1-6 och gamla honda civic. Personligen är jag oftast FÖR Orangea blinkers då jag tycker de bryter av snyggt mot bilen, men givetvis beror de på bilens färg osv, om de passar in. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?