Teaserbild: En ”före / efter” bild på Peters Honda Civic FD2 -07!

I helgen har det hänt grejer i Superior-verkstaden Katrineholm! Peter Kaldjärvs riktiga JDM-raritet vi importerat åt honom från Japan, en Honda Civic FD2 2.0 V-tec -07!

 

Den fick nu äntligen sitt premiumgodis monterat på sig av Gzon och assistans i form av ”Bänk-Jonas”. Vi börjar med en before bild av bilen:

 

 

Efter att Peter via oss tagit hem ett komplett kjolpaket och chassie från en av världens bästa Honda-tuners Mugen så har det varit en lång vinter för honom att äntligen få sina godsaker monterade. Men nu lagom till Elmia 2011 är det så dags som det bara kan bli, och här  kommer en teaserbild på resultatet:

 

 

Tyvärr bara fotat i all hast under montering, men finns ett par bilder till som jag tänkte Peter i första hand ska få njuta av; innan vi slänger upp ett galleri och berättar mer. Förutom det ni ser har det som sagt monterats nya stötdämpare, kjolar och så självklart bakdel också. Sen får man inte glömma de läckra Enkei RPF1 18″ fälgarna också. Lovar ni får se mer senast imorn!

 

Vad tycker ni? Visst är det underbart när man kan se vad enbart stilrena uppgraderingar kan göra med en bil- utan massa galna kjolpaket används…? 🙂

8 tankar om “Teaserbild: En ”före / efter” bild på Peters Honda Civic FD2 -07!

  • Micke_J says:

   Vänta bara tills du får se bättre helhetsbilder, detta är ju precis efter montering då bilen är skitig och i dåligt ljus/skärpa osv osv. Jaja, ska inte ursäkta bilderna mer. Bilen ser G R Y M ut! 🙂

 1. Steffen says:

  Man är lite lagom trött i huvudet där man inte märkte någon större skillnad mellan före och efter 😛 Men som Micke beskriver så är det en jäkla fin skillnad. Väldigt subtila och stilrena förändringar som framhäver den sportiga betoningen. Två tummar upp 🙂

 2. Gzon says:

  Ja från ”hybrid-styling” till Wow känsla med mycket enkla medel som verkligen smälter in i karossen. Jag blev själv mäkta förvånad när jag monterade delarna. Helt sjuk passform dessutom. Mugen = Ja tack!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?