Två nya bilar i Superior Drift 2013 – Videopromo klar för release och debut på Elmia 2013!

Ett kort inlägg om det vi retats om på SUPERIOR DRIFT FACEBOOK ett tag: Det blir två nya bilar i teamet säsong 2013.

Dessa kommer premiärvisas på BILSPORT CUSTOM & PERFORMANCE MOTORSHOW 2013, eller klassiska ”Elmia 2013” som det i folkmun kallas för.

Vi lärde oss mycket av förra årets experiment med teamet i dess dåvarande form med Thompa Pettersson, Daniel Asp och Thomas Wennerström som stöttepelare.

Till detta år har vi dragit slutsatsen att sporten Drifting har mycket potential, men att det är mer som underhållningsform precis som på Gatebil-festivalerna som den är som starkast.

(Release on sunday blev istället release på imorn, måndag- teamet har haft minst sagt fullt upp för att få klart konceptet till Elmia 2013…)

Därför lämnar vi mycket osagt om vad vi ska göra mer än att ha kul och ha teamet som en samlingspunkt kring mycket av Superiors olika verksamhets-inriktningar.

Självklart kommer vi fortsätta att experimentera med Media/Video/Foto samtidigt som en av grabbarna som kör i teamet blir tillförordnad verkstadschef för en ny Superior Workshop i Falköping.

Flera event och möjligheter för sponsorer att känna en mer genuin och aktiv del i sponsorskapet är på ritbordet också.

Kort och gott, vill du se vad vi hittat på och vår ”nya” attityd där vi prioriterar vänskap, kreativitet och inte ta något på blodigt allvar… se oss i Jönköping i Påsk.

Videon är producerad av vårt norska film-stjärnskott Daniel ”O’SNAP” Hovdahl och kommer förhoppningsvis väcka lite nyfikenhet, lite skepticism och i minsta fall roa er en stund. Ses här imorn kväll!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?