SCREENSHOTS: Lukas Kooz nya ”00Z Edition” bygge – Videopromo klar!

En man det genom alla år varit mycket skriverier om inom bil-styling är Lukas Koos.

Han har sedan tidigt 2000-tal varit en stor profil, och nästan varje år har fans från denna del av bilhobbyn sett fram emot hans nya bygges avtäckning på klassiska ”Elmia-mässan” arrangerad av BILSPORT varje Påsk!

I år är det mer snack än någonsin, och vi kan få se en rivalitet på plats som saknar motstycke när en kollega i skymundan av Lukas byggt på samma bil. Drama är att vänta!

Vi är stolta över att i år sponsra vår gode vän med media av hög kvalitet inför release på mässan. Vi fick en exklusiv date med bilen, och kunde då ordna en lite ”Promo-teaser” som ni kan få spekulera vilt i vad det är för något Lukas haft för sig i vinter.

Temat känns självklart: James Bond för hela slanten och man kunde inte valt ett mer älskvärt och spännande koncept för ett styling-bygge!

[nggallery id=459]

Vi kommer självklart finnas på plats för avtäckning och som alltid ha mycket rolig media från Elmia. Då kommer vi även ta reda på vem denna ”rival” är som i hemlighet gentemot Lukas byggt på samma bil, och höra med honom varför han valde göra på detta viset.

Vi fördömer ingen negativt i detta lilla mini-drama som utspelat sig (LÄS MER HÄR), utan ser fram emot två kunniga billbyggare göra upp på plats om folkets gunst.

Dock står vi helt och hållet bakom Lukas och förstår hans besvikelse, då han själv är en väldigt öppen och glad person; som haft tydliga gränser med vad han håller dolt som en del av sin ”show”.

Men handsken är kastad, och det är bara som åskådare att njuta i Jönköping i Påsk! Filmen släpps imorn på bl.a. VÅR FACEBOOK!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?