PRESSRELEASE: Ny Promovideo och här avslöjas Superior Drifts två nya bilar med förare!

Superior är stolta över att presentera att vårt egna SUPERIOR DRIFT (FACEBOOK) till denna säsong utökas med två nya bilar/förare- samt att ett nytt visionärt formspråk introduceras.

Det finns en stor passion för underhållningsformen Drifting hos oss, och matchar man det med den enorma kreativa hunger som finns i vår mediadivision så har ni en ”match made in heaven”.

Vi introducerar detta nya koncept på BILSPORT PERFORMANCE AND CUSTOM MOTORSHOW 2013 nere i Jönköping på klassiska Elmiamässan.

Redan nu kan ni se en teaser som visar framförallt det minst sagt blandade post-apokalyptiska tema vi kommer ha under året, mycket nöje och stort tack till Daniel ”O’SNAP” Hovdahl som inte var sen att hoppa på tåget när visionen presenterades av Superiors ägare & kreativa smed:

Vi hade ett utmanande och lärorikt år förra året inom Drifting, där en av de största slutsatserna jag drog när jag var helt uppriktig mot mig själv ett par veckor efter allt lugnat sig… kände att jag svikit mina ideal, och så mycket jag offrat förr nu kändes till spillo när saker inte var kul längre.

Därför var alternativet att rationalisera bort Drifting och satsa helhjärtat på t.ex. Time Attack som uppgående Motorsport att påverka positivt; men ivrigt påhejad av två killar som redan gästspelat hos oss växte något annat fram.

Det är med sant nöje och privilegium jag introducerar Calle Linnarsson och Ragnar ”Ragge” Cederberg till Superior-familjen.

De har accepterat att verkligheten kring sporten just nu är digra, men att man med att jobba mot långsiktiga visioner och ta vara på entusiasm- troligen kan uppnå mycket.

Viktigast är att tro på sig själv och strunta i de bakåtsträvande människor som finns överallt. Nu kör vi och ska bjuda på en ordentlig show nere i Jönköping i Påsk!

– Mikael Jarosinski, Ägare Superior Imports AB och Konceptutvecklare Superior Drift.

No Civilization. No Heroes. Only Madmen – Superior Drift 2013 Promo #1 (by O’snap) from Superior Media on Vimeo.

Vi lämnar allt annat osagt nu och fokuserar fullt ut på mässan där vi har många vänner att tacka för att vi mer eller mindre kan lova att det blir något sevärt.

Följ SUPERIOR DRIFT FACEBOOK där det just nu finns VIP-biljetter tillgängliga samt en grym teaserbild av de två nya bilarna. Mer info kommer hela veckan…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?