Teaser: Intressant färskt nyförvärv i Japan, JDM ”Trackday look” RX-7!

Möttes av goda nyheter under förmiddagen efter morgonens action i Japan. Vi letar varje dag efter bilar som kunder SPECIALBESTÄLLT DIREKT I JAPAN, men även vårat vanliga utbud av BILAR TILL SALU är alltid intresserat av att fyllas på av intressanta fordon!

 

Våran absolut mest etablerade modell som vi sålt genom åren är Mazda RX-7. I morse vart det alltså ännu en som inom kort kommer dyka upp i lagret med mer kvalitetsbilder:

 

 

Just på helgauktionen så brukar utbudet vara lite tråkigare, men bilarna håller hög klass. I överlag så är de auktioner vi handlar från betydligt noggrannare än t.ex. USS Auctions som vi vet många är bekanta med. Här kan istället en bil som har normalt sett riktigt dåliga Grade 3 ändå motsvara en USS bil som har Grade 4 osv.

 

Därför fastnade jag lite extra för denna RX-7 som har ett bra ”standardbetyg” och väldigt få skador (som ni kan se på skissen till höger). När dessutom inredningen har mycket högre betyg (B) än 90% av alla RX-7 så vart jag ännu mer intresserad, bilen har ju ett grymt tufft Japanskt ”Trackday-stuk” men verkar vara i skick som en bil som aldrig gått en dag av sitt liv på bana!

 

Tänkte bara dela med mig lite av hur det går till när vi jagar bil och vad vi tittar på. Håll utkik efter att denna snart ska dyka upp i lager med full spec, är väldigt mycket godis på den kan jag redan nu säga… 😎

4 tankar om “Teaser: Intressant färskt nyförvärv i Japan, JDM ”Trackday look” RX-7!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?