TEASER #2: JDM Face-off 2010 (Soundtrack och Outro-preview!)

Det går starkt framåt med SUPERIOR SYD MEDIAS senaste projekt, nämligen filmen från förra säsongens absolut mest prestigefyllda Trackday/Time Attack: JDM FACE OFF MANTORP 2010!

 

David Johansson har jobbat hårt med ett manus vi fixade i höstas och alla timmar av redigering börjar ge resultat. Vi hoppas folk har god koll på att riktigt bra filmer tar tid att göra…! 🙂

 

Senaste delen att bli klar i ”råklippningen” var ett härligt Outro med blandad mix av bloopers, människor och mer spontana klipp från banan. Sedan innan så är Intro, presentation av stjärnorna i racet samt råklippning av alla körning färdigt.

 

 

Kvar är bara våran största utmaning hittills, att lägga till en ”narrator” dvs. en bakgrundsröst som leder en genom partiet med körningarna. Få det lira med musik, motorljud och en storyline är en utmaning som heter duga. Men det sämsta som kan hända är att vi får gott om erfarenhet så nästa försök blir bättre; eller hur? 🙂

 

[nggallery id=204]

 

Även filmens Soundtrack är något vi nu vill dela med oss av, vet att många är förtjusta i våran smak på den fronten- dock inte utan några som ställer sig frågande över vissa val.

 

Hoppas nedan klipp från Youtube väcker lite reaktioner, var inte blyga för att kommentera i slutet av inlägget vad ni tyckte om låtvalen och bilderna!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=eK4BjlzhvfY

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=lk5iMgG-WJI

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=M5PYv8Ppsjg

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=sEXHeTcxQy4

 

Där har ni lite att fundera på! Som sagt, var inte blyga att kommentera nu då det alltid är kul med feedback här på sluttampen av produktionen!

17 tankar om “TEASER #2: JDM Face-off 2010 (Soundtrack och Outro-preview!)

  • Micke_J says:

   Huvudet på spiken Herr. Åberg! Denna film och våran kommande satsning för alla inom familjen på allvar, kombinerat med en galen attack på Elmia för Superiors räkning får mig våga säga att; denna säsong kommer bli den överlägset bästa hittills för alla som stöttar oss! 😀

 1. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  Kan vara så att den del delar är lite överexponerade. Men det beror nog till största del att de mesta är filmat med en systemkamera = helt manuella inställningar när de gäller exponering osv.
  .
  Sen det med filter, det är ju en smak sak vad man tycker är snyggt. Själv tycker jag filtret är snyggt. Lite åt det blåa/turkosa hållet typ. Sen så är de lite trixande att få samma utseende/färg på klippen från de olika kamerorna. Färgfiltret är ju lätt att ändra och leka med.

 2. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  En sak till att nämna ang färger osv. Det är att i stort sett ingen datorskärm är likadant inställd eller ger samma färger/bild som någon annan. Det bidrar t.ex till att det kan se bra ut på en skärm men inte på en annan.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?