Lite om Ultra Motors + The Strokes – Under cover of darkness VIDEO!

My oh my, vilken underbar start på dagen trots att MSN hotmail tillfälligt tagit semester och man för första gången på länge förlagt sin telefon här hemma.

 

Har även minst sagt ointressanta saker på checklistan som att ombesörja att två av min fars skrotbilar hämtas här ASAP. Ingen som vill ha en helt gratis Toyota Corolla -90 eller kanske Ford Scorpio -95 i tveksamt bruksskick? 😉

 

Men till den stora (personliga) energikicken för dagen! De flesta stammisar här vet att man är ett galet fan av bandet THE STROKES, och idag kom deras första video på bra länge. 22 Mars släpps nya albumet som nästintill blir tio år sedan de fick sitt enorma genombrott med plattan Is this it.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=_l09H-3zzgA&feature=player_embedded#at=13

 

Det absolut bästa i videon förutom alla hyperuppenbara symboliska saker med deras 5 år långa frånvaro, är när Julian plockar upp mick-stativet och kastar det åt helvete med orden ”I’ve been around this town, everybody singin’ the same old sont for ten years(kolla videon nedan till deras monsterhit Last Nite’ för att förstå).

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=TOypSnKFHrE&NR=1

 

Men förutom detta band så kan man berätta lite om att mycket av gårdagen gick åt bl.a. till ett möte med en av våra huvudpartners inom motorbyggen; ULTRA MOTORS i Södertälje. Har haft äran att sedan ung kille sett upp till dom och deras otroligt starka namn inom framförallt racing.

 

umtop_gra

 

På senare år har de nästan försvunnit helt från gemene gatåkares spotlight och bara fokuserat på finjobb som att bygga motorer åt Ford USA’s rallybilar samt superkändisen inom bilvärlden Ken Blocks dito från Fård. Ingen dålig meritlista…!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8

 

Kort och gott  kommer de fortsätta backa oss trots att vi i sammanhanget är en liten aktör, vilket är hedersamt och ett indirekt bevis på att vi håller hög kvalitet före volym. Mycket nyttigt för fortsatta projekt i MajoR by SuperiorImports och redan nu är två Nissan RB26 motorer i pipeline! 🙂

 

Fullt upp under dagen här, mobilen numera hittad och hotmail funkar igen. Mer blogg under dagen..!

5 tankar om “Lite om Ultra Motors + The Strokes – Under cover of darkness VIDEO!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?