Tacoexplosion och på väg för nya äventyr hos Tullverket

Odramatisk förmiddag mer än full rulle med att hitta en bil vars baklucka det står ”GT-R” på åt David från Växjö.

 

Bara fint på den fronten, tunnare på andra auktionsuppdrag- men tålamod är A och O ifall man ska hitta drömbilen…

 

Ska alldeles strax till Tullverket och förhoppningsvis rädda ”Japan-svenskens” Mitsubishi Evo 6.5 från hamnen. Huvaligen vad det strulat på den fronten, kommer eventuellt att för första gången ”hänga ut” logistikfirman som är totalt värdelös på alla fronter. Sällan jag fått så dåligt servicebemötande, och då är jag ändå i bilbranschen… 😉

 

Nja, kanske är det den burk med Taco-sås som rasade ur kylskåpet och orsakade en ljusröd explosion över hela mitt kök när den träffade golvet som gjort mig en smula tjurig. Jävla tryck och mycket ”damage” dom kan åstadkomma som man aldrig kunde ana innan…

 

 

Men det kan bara bli bättre nu när ”grovjobbet” på kontoret är gjort och man ska ut i friska luften lite. Fick alldeles nyss också bilder på vårat senaste inköp i Japan, en väldigt rolig Mazda RX-7 som jag ska dela med mig av så fort jag kommer hem. Något att se fram emot omkring eftermiddagen alltså!

 

Jobba på, jobba på…! 🙂

En tanke om “Tacoexplosion och på väg för nya äventyr hos Tullverket

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?