”Snabb” kopp kaffe & blogging om Zatzy och STACC…

Färdig hos tullen, passar på att under hemväg stanna förbi det enda Espresso House som finns inom räckhåll från Södertälje. Tänk att det ska vara två mil till närmsta hyfsade Latté eller Cappuccino sen Baristan la ner i Södertälje?

 

Tur att man fått skapliga skills med de grejer man har hemma, men man vill ju ha variation också? 😉

 

Har en trevlig debatt på ZATZY.COM återigen. Denna gång är det våra vänner i STACC som gått ut med ett riktigt bra initiativ och erbjuda bankörning med esset Alx Danielsson som instruktör. Kan rekommendera deras event starkt, den som har råd och tid att åka till Finland för att köra bör beakta det.

 

 

Men vad jag inte förstår är de ömma tår man kliver på så fort man ens visar sig i en tråd? Just i denna diskussion så poängterade jag bara att vi hade ett liknande koncept, men med helt annan målgrupp och dessutom inte för allmän anmälan. Jag talar givetvis om våran grymma satsning om att få igång alla som kör Superior-bilar att börja åka bana, med FÖRSTA TILLFÄLLE I JUNI HELT GRATIS!

Iaf, Honkster & co borde förstå att så länge de inte enbart är en vinstdrivande verksamhet (?) så borde de precis som jag välkomna alla typer av arrangemang.

 

Stora frågan är om så är fallet, hoppas inte det- min personliga erfarenhet av dessa killar är att de drar i helt rätt trådar för att öka intresset och har kvalitativa events med banåka i fokus. Det är min största sakfråga som jag jobbar för utöver verksamheten iaf…

 

Slutpoängen är, undrar vad en marknadsföringsguru skulle säga om det här. Det verkar som jag redan skrivit bli mer än sällan som varje gång man yttrar sig blir: ”nu gör du reklam igen din lilla ¤%&*¤#!!”.

 

Kan ingen bara förstå att man har en del åsikter och inom mitt ”jobb” ha en hel del bollar i luften som rör bilar…? Finns bättre sätt att göra reklam som leder till kunder än vad man privat som entusiast bloggar/postar om. Gissar på att de tusentals besökare vi har i veckan knappast hade orkat läsa vidare i bloggen om man enbart försökte kränga prylar eller tala väl om sig. Eller hur?. 🙂

 

Vad tycker ni? Discuss! 😉

8 tankar om “”Snabb” kopp kaffe & blogging om Zatzy och STACC…

 1. Sir_Pierre says:

  varför håller du inte bara dej ifrån såna pissforum??

  vafan e det med folk?? jag skulle ALDRIG klaga på att det finns för MÅNGA banevent att välja mellan.. tvärtom ju! visst det är kanske ingen hit när allt är samtidigt.. 10 event under en månad liksom.. det har inte dom flesta råd med.

  men banevent så ofta som möjligt e jag för.

  vi här nere i ghetto skåne har ju strippen dagar halva året 5 dagar i veckan.. inte fan klagar nån på det.. tänk om man hade haft möjlighet att köra bana en gång i veckan..

  Och göra reklam eller försöka få ihop likasinnade människor med samma mål är väl två helt olika saker?? och sen när är det fel att göra reklam?

  ja just det.. i Sverige får man ju inte tjäna pengar..

  • Micke_J says:

   Pierre: Jag tycker paradoxalt att det är synd med att folk har så trångsynt inställning på Zatzy, samtidigt som det är bland de forum man hängt mycket på sedan 2002. Förhoppningen är att man blir tagen på rätt sätt av de riktiga entusiasterna som förstår avsikten, medan klagopellarna får låta sig hållas helt enkelt…

   Vill bara förtydliga att jag önskade det fanns fler som STACC. Men revirpink är inte ”my cup of tea”…

 2. Peter says:

  jag har aldrig hängt på zatzy, men har bara småläst lite. tex om nåt har disskuterats nånstans o sen har zatzy blandats in, klart man går in o läser skiten. men vad jag förstår så är det bara massa besserwissers där, tror att dom kan o vet allt.
  visst kan det vara jobbigt om alla event är samtidigt, o dyrt att köra på alla. men varför klaga.
  det finns bättre forum, kanske itne lika ”stort” men där folk är alldagligare. men zatzy är kanske det mest ”banåka/ köra fort” forumet

  • Micke_J says:

   Nu har jag ju träffat grabbarna bakom det här, och det är lite hårt att säga så. Men tycker att i en så liten ankdamm som banracing för gatbilar som det är; så borde ju alla verkligen dra åt ett och samma håll. Men det kanske visar sig att zatzy är ett ställe fyllt av övertolkningar och missförstånd, har nämligen utmanat STACC på en battle- får se om de vågar besvara den. Vi har 1-1 i matcher mot deras snabbaste bil just nu iaf. 😉

  • Micke_J says:

   Hehe, so be it…!
   Vi kommer göra vad vi kan för att spöa dig i SS med R-däck samt ge det en ärlig chans att om ens med en hundradel slå dig på Mantorp. Under hela tiden vi försöker så kommer vi häckla dig och din bil för att den är en glorifierad rikemans statusprylå samt att du som person är alldeles för trevlig för att vara en kändis på zatzy- shame on you!

   😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?