Tokyo Auto Salon 2K10’s absolut mest vanskapta bil:

Jobbat flitigt som alltid idag och kom hem slut efter innebandyn med äntligen lite slötid på nätet att använda mig av. Slog mig att Tokyo Auto Salon hunnit komma till sin ända och att man borde spana på vad de senaste trenderna från Japan är!

 

Kommer därför försöka göra ett inlägg eller två per dag med slumpmässiga byggen jag springer på när man läser runt om  årets upplaga. Var bara tvungen att börja med något helt… f*cked up??

 

 

Ehh, ni som kan gissa vad det egentligen är för något får en guldstjärna. Men jag vet inte vad man ska säga..? Charmigt på ett designmässigt horribelt sätt?

 

 

Smaken är som baken, men tyckte av det jag sett hittills på mina scoutingäventyr att mässan faktiskt kändes ovanligt ”tacky”dvs smaklös? Har Japanerna gått i den klassiska fällan av att bli för inspirerade av de som inpirerats av dom från början? Lite som inavel kanske om man ska vara riktigt orättvis?

 

Kommer mer imorn, nu ska det sovas. Nite’ everyone…

5 tankar om “Tokyo Auto Salon 2K10’s absolut mest vanskapta bil:

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?