Stressigt värre inför resan bort, men icke för dessa två slöhögar…

Gårdagen var med snökaos och massa ärenden att ordna runtom nästan hela Sörmland en riktigt fartfylld dag.

 

Eftersom Sverige redan spytt galla i ett par års tid över hur värdelösa SJ är så skippar vi det, men ordet ”kollaps” och ”landet i” användes mer än en gång igår kan man iaf. säga…

 

Idag är det mer tillbaka till den ”statiska” stressen med att sitta vid datorn, få iväg viktiga mail, göra färdigt planeringar och bocka av det sista på Januaris checklista (så gott det går).

 

Vi får idag besök av lite folk som vi ska prata lite framtid med, sedan har man på kontoret sedan gårdagen två stycken inneboende över natten som inte verkar speciellt berörda av den otroligt stressade just nu individ som jag är:

 

 

Dan & Anusha har fått agera sändebud för en massa delar som kommit från ROTARY PERFORMANCE bl.a. samt att Phantom Suprans karossdelar vänder nedåt för att bearbetas av MajoR Aero. Många bollar i luften som sagt, så lite synd men även bra att man tar sig en halv time-out i Budapest kommande vecka.

 

Bloggen kommer vara väldigt aktiv ändå då mycket redan är förberett för er läsare och satt i ”räcker med underhåll” för mig att köra på. Så misströsta inte att man fysiskt är bortrest, sedan kommer man ju även ha rätt ständig uppkoppling till nätet också- plus att det inte är bokat några längre expeditioner.

 

Mest bara njuta och koppla av; Budapest är en helt makalös stad för det- speciellt om man älskar mat och vin som man senaste åren verkligen börjat göra (endast som glad amatör, gastronomi och vinprovningar etc är överkurs IMO!).

 

Men slappa det kan jag absolut inte göra utan att kolla till firman/hemsidan stup i kvarten. Därför lär ni se mig aktivt i kommentar-fälten och även ett par inlägg skrivna i ”realtid” som vanligt i bloggen… 😉

 

Kommer lite inlägg framöver som sagt, nu ska det skrivas en liten dagordning på dagens första möte…

3 tankar om “Stressigt värre inför resan bort, men icke för dessa två slöhögar…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?