Toyota Soarer med entusiastisk ”custom VIP” touch såld på auktion:

4iuzcwb6lua4jzkedptrxzojdqxpbttfsc4oq2ixkqxk9c92hm8t6lbeubjfcjyeju9gwg64vmAtt just nu leta objekt att importera från Japan är en riktig lyx-syssla. Utbudet är enormt fint och priserna fortfarande ”lågsäsongs” även om det sakta närmar sig att komma igång därborta iaf.

 

Vi har ett par uppdrag på DIREKTKÖP I JAPAN men letar i övrigt inte så mycket till lagret; för mycket andra projekt så ligger lite lågt med det.

 

Men man springer på en hel del underbara objekt som gör att man blir sugen på att lägga bud idag. Vet att en uppskattad del i bloggen (och en av mina huvudsysslor på firman) är att berätta lite om auktionerna i Japan, visa lite mera- självklart också dela med mig av udda fynd.

 

Idag fastnade jag för en Toyota Soarer som hade lite custom arbete på sig som skilljde den från mängden. Bl.a. ser man att fronten är ”one-off” och utblåsen från Lexus IS-F inte heller är något man kan köpa färdigt.

 

Visst är det inte en förhastad slutsats att en privat entusiast gjort jobbet, då 100% finish inte finns där- men jag gillar tänket ändå!

 

Fälgarna var annars en fullpoängare och framskärmar samt lackade vindavvisare känns klockrent JDM VIP faktiskt och något man inte tycker är speciellt vanligt ändå? Kanske skulle ge det en chans på min Soarer? 😉

 

Under veckan som jag är bortrest ska jag ändå i mån av tid lägga upp lite objekt jag springer förbi då jag åtminstonde måste hålla utkik efter objekt för DIREKTKÖPS KUNDERNA. Kommentera mer än gärna och ge feedback för vad ni individuellt tyckte om bilarna, om någon föll er extremt mycket i smaken så kan man ju alltid KONTAKTA OSS så försöker vi hitta något liknande istället!

 

Vad tycker ni annars specifikt om IS-F utblåsen som ligger ”på” varandra?

 

Personligen diggar jag Lexus LS platta konkava enormt mycket, eller är ni kvar i stora runda ”Japs-utblåset” än idag? 😉

4 tankar om “Toyota Soarer med entusiastisk ”custom VIP” touch såld på auktion:

  1. danne sti says:

    Soarer har grymt mycket mer potential än vad man tänker sig vid första blicken på en originalare alltså !

    Själv e jag helt klart ett fan av det Stora Runda ”Japs-Utblåset” med en liten sne sättning är riktigt härligt !

  2. Jimmy E says:

    Haha, när pengar börja växa på träd så lovar jag att jag ska köpa en till bil av er ! 😀 Har redan en Celica Gt, ingen värsting men lite tillfixat på den, den får rulla som brukis, får duga för iår ^^

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?