OBS! Kontoret stängt Vecka 7 (Måndag 14/2 – Fredag 18/2)!

Denna kommande vecka kommer det vara svårt att nå oss via telefon och vi uppmuntrar att SKICKA MAIL istället med era frågor i den mån det går. Vid akuta ärenden går det även bra att som vanligt skicka SMS till 0738 12 11 90!

 

hotel_victoria_budapest_g_04Anledningen är att jag reser bort en vecka till Östeuropas kulturhuvudstad #1 Budapest i Ungern för att ladda batterierna inför sjösättningen av massor av spännande projekt i Superior Imports.

 

Går inte heller förneka att senaste månadens överväxel varit tuff stressmässigt, men desto mer att skörda när man kommer hem! 😎

 

Ang. Budapest måste man tillägna några rader åt detta med: Ända sedan man ”passerade förbi” denna underbara stad i slutet av förra sommaren har man velat återvända. Skall bli mycket skönt att komma iväg, men på schemat står ändå några timmar jobb per dag för de mest akuta ärendena!

 

Vi kommer däremot ha gott om aktivitet i bloggen ändå, förutom att jag ska försöka skriva några rader under resan så ska SIR_PIERRE som vanligt gästblogga, nya STOFFES VIDEOHÖRNA slänger upp några sköna klipp samt att jag spontanbloggar om objekt på de Japanska auktionerna.

 

Vem vet, kanske tycker ni bloggen är bättre än någonsin utan min 100%iga inblandning? 😉

 

Vi ses om en vecka, tveka inte att KONTAKTA OSS vad det än må gälla trots denna geografiska frånvaro!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?