Smakfråga: Blåa positionsljus?

Fick ett MMS från Andreas i Gävle som jag nämnt tidigare i bloggen. Han har satt dit positionsljus som lyser staaarkt blått. Vad säger ni om saken? Jag är väldigt konservativt lagd med kontraster vare sig det gäller färger, material eller ljus. Men kan faktiskt se att detta funkar på vissa bilar (farfars gamla Volvo 740 går bort).

Allting handlar om ”how you execute it” som amerikaner säger. Just denna bil har ett ganska kaxigt Team Target kjolpaket på sig och då kan man faktiskt vara lite fräck och köra en grej som detta också.

 

Gärna mer tankar och  åsikter om detta, ikväll blir det utekväll i hufvudstaden med gamla vänner. Håll tillgodo med en bild på Andreas Soarer från när vi levererade den så länge, har blivit lovad nya bilder så fort dekalerna sitter på…

 

7 tankar om “Smakfråga: Blåa positionsljus?

  1. Brenna says:

    Som jag sagt tidigare, smaken är som baken. Men för mig så går de fetbort. Har själv Soarer, men skulle aldrig göra nått sånt.. för mycket volvo och saab-styling över det hela. Men är Andreas nöjd så är jag glad för hans skull, Och isåfall ska han givetvis behålla det.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?