Bloggens gränssnitt uppdaterat & chiuauan Minus!

Tillbaka i lilla Södertälje efter en halv natt på hotell-soffa, riktigt bekväm sådan så man är fit for fight idag igen! Överraskas av att webmaster Martin Lammi tagit sig an att dela upp bloggen i sidor. Riktigt bekvämt och helt klart mer överskådligt, det började bli rätt mycket att ladda in efter närmare 70 inlägg på bara en vecka!

 

Det tåls att upprepas, Martin Lammi is the F’in MAN när det gäller webdesign och en riktig klippa som alltid ställer upp!

 

Förlag emottages gärna på hur vi kan förbättra hemsidan, på gång är ett RSS-feed och möjligheter att prenumerera på bloggen. Varit fler som efterlyst det och ett smidigt sätt att inte missa något intressant då det kommer vara full fart här närmsta tiden. 😉

 

I ett försök att locka till sig fler kvinnliga läsare tog jag ett kort på polaren Henkes lilla hund Minus (ja han heter så, rätt passande eftersom en sådan pärla till djur ger stora minus på kontot!).

Kan lova att det inte spelar någon roll vilken av våra tuffa demobilar man hade glidit runt i, Minus genererar sjukt mycket mer respons från damer & flickor och är det perfekt singelverktyget! Kanske har Henke gjort en bra investering ändå där, får nog se till att följa med på fler promenader och hoppas på lite mer ”vår-äventyr”. 😀

 

2 tankar om “Bloggens gränssnitt uppdaterat & chiuauan Minus!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?