Rökiga bilder på Supran @ Emmaboda av Linus Morell

Fick mailat till mig ett par bilder av en herre vid namn Linus Morell. Stort tack för dom, och bra initiativ att höra av dig till oss. Vi uppmuntrar mer än gärna fotografer att KONTAKTA OSS om de har schysst material på våra bilar. Vi har ingenting emot att göra reklam för er fotokillar här i bloggen på det viset… 🙂

 

img_0249

 

dsc_0138

 

Undrar vilken repa detta var, hade för mig jag var ganska sparsam med röken då Michelin Pilot Sports Cup R-däck i 295 inte är direkt gratis (och ändå meningslöst på strippen). 😉

10 tankar om “Rökiga bilder på Supran @ Emmaboda av Linus Morell

 1. Linus says:

  Självklart så håller bilderna en storlek på 3872x2592pixlar men det är tack vare redigeringen som jag krymp ner storleken på bilderna.

  Men det är bara att skicka iväg ett mail om ni är sugna på lite större varianter!

  Mvh Linus ”Linkan-Art” Morell

  • Micke_J says:

   Bra att du är med här! Men varför inte, bara maila dom i högsta upplösning. Om du sedan är fantasifull och gör några snygga PS effekter med bl.a. våran logga så vore det ju grymma skrivbordsunderlägg? Go for it! 😎

 2. Linus says:

  Självklart följer man vart ens bilder tar vägen, det är lite det som är grejen med fotningen för min del 😉

  Micke du har min mail? ifall du vill skicka iväg eran logga så kan jag sätta mig ner imorgon och leka lite med bilderna 😉

  Det är uppskattat att bilderna tycks om även om vi inte kom på så god fot på morgonen den dagen.

  • Micke_J says:

   What! Jag tyckte du var kanon ju! Jag var som sagt bara stressad över att Bramstedt inte dykt upp med hjälmen. Du skötte ditt jobb med bravur så tro inget annat. 😀

   Du har mail med loggan BTW.

 3. Linus says:

  Allt nerladdat och fixat så nu kommer jag ha lite att göra inatt 😉

  Verkar som att du blev lite kinkig över att bli puttad åt sidan. men du va inte ensammen om det den dagen, många som blev nekade till att alls få köra, tyvärr är det inte så många som har koll på sina bilar (klasser/regler/modifieringar) osv de får göra utan att klassas upp. Så man får se och höra väldigt snälla saker just för att man gör sitt jobb. Tyvärr missade jag eran första repa. Pga besiktningen men tills Action meet blir det helt pressjobb ist. Då det verkar som att ens bilder har blivit omtyckta, Detta var för övrigt första gången jag fotade ngt bil event ^^

  • Micke_J says:

   Ska koppla ner nu, men jag kan inte uttrycka mig tydligare än att REGLER ÄR REGLER och att det verkligen inte var några hard feelings där. 🙂

   Ja det var en bra början, du får tummen upp av oss och jag har ändå sållat bland en del andra fotografer som tog bilder på vår bil… Ses på Action Meet då, men då hoppas jag åka SOARER! 😎

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?