Major update från dreammaker med Soarern!

Har senaste veckan varit helt bedrövligt mycket att göra, men vi hänger med i stormen och hoppas alla får svar på mail etc. Har senaste dygnet varit enormt aktiv med att låta PROJEKT: 200MPH SOARER att gå framåt. Bl.a har jag varit på stadiga besök hos Magnus och Ramon aka Dreammaker där bilen nu officiellt rullats fram och färgen blandats till!

 

Vi har haft stadiga diskussioner om hur jobbet ska läggas upp, och jag känner väldigt bra respons med väldigt mycket ”creative controll”. Ramon är väldigt lätt att diskutera ideér med och jag tror han också uppskattar att man har klara visioner om hur det ska vara, man blir enkelt medryckt när man använder metaforer och man pratar sig till att hamna på samma nivå. Det återstår dock att se om en artist och estetiskt rätt vild lagd showlackare kan ro i hamn min vision om Japans svar på en Aston Martin DBS. Mycket jobb återstår, endast planeringsfasen känns någolunda klar nu…

 

Kommer enormt många updates framöver då arbetet fortskrider för varje dag i deras verkstad. Magnus är i slutskedet av min custom bakdel med Lexus LS460 utblås. Ska dela med mig mer av de planer i vi har för bilen, men dessa ”tråkiga” bilder ger en försmak på den otroligt sobra ”Casino Royale grey” som ursprungligen endast återfanns på James Bond DBS.

 

 

Tar mer än gärna emot frågor om projektet, kommentera på! 🙂

5 tankar om “Major update från dreammaker med Soarern!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?