Morgonens ”quid pro quo”: Elmia-frågan vs The Strokes preview?

God dag på er alla läsare! Idag är vi ovanligt pigga och fått undan småbök snabbt. Har på mig tills ca 14.00 att jobba bort en del naggande punkter på check-listan innan man ska åka iväg och köpa sig en kompakt digitalkamera; mest för bloggens skull så ni får schysstare bilder från ”ute på fältet”.

 

Är så otroligt trött på min Nokia N97 som utvecklades av ett team som förmodligen supit bort alla hjärceller under den period det finska företaget låg på toppen när det gällde bra mobiltelefoner. Skulle Nokia försvinna helt från smartphone-marknaden skulle jag tyvärr bara vara skadeglad, och det kommer från en som svurit att backa dom 4 life.

 

 

Dagens quid pro quo som betyder ungefär ”något för något” är att vi äntligen fått besked i Elmia 2K11 frågan, och det var ungefär det man förväntade sig med respons i ett samarbete som skulle skaka om vallarna i typisk bevakning av en bilmässa- maybe next year typ.

 

Men vi misströstar inte utan kommer fortsätta med hjälp av rigorös planering och satsa på rätt ideér/folk ändå lyfta våran livebloggning på mässan till nivåer som lämnar de föregående åren i skamvrån.

 

Nu kommer vi iaf. kunna vara lite mer öppna om detta då mycket var hysch-hysch innan, men lite är sånt som man bara kommer få veta samma dag mässan drar igång såklart… 😉

 

Dagens stora positiva buzz är att THE STROKES släppt en 30 sec lång preview av deras första singel från kommande albumet Angles. Faktiskt kom den upp redan för två dagar sedan, men försvann mystiskt på siten den uppenbarade sig på nästa dag. Någon var smart nog att spara det och slänga upp på Youtube iaf, vad tycker ni?

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=Sh8nVHgkdTk&feature=player_embedded

 

Kör på nu så försöker vi klämma in ett inlägg med lite good news innan dagen är över…! 🙂

4 tankar om “Morgonens ”quid pro quo”: Elmia-frågan vs The Strokes preview?

 1. 1JZ Tompa says:

  Jag tror att Elmia arrangörerna är lite ”mätta”,och då är det lätt att växla om från entrepenör till förvaltare.I deras skor skulle jag nog dela med mig av ansvaret till några hungrigare individer.Elmia skulle lätt kunna förvandlas till Sveriges största bilevenemang alla kategorier.Lägg till saker som tex organiserad crusing,streetrace,burnoutbox,marknadsgata med privata säljare,mediabevakning mm mm.Träffen ligger visserligen tidigt så vädret kan spela spratt,men å andra sidan kan ju vilken träff som helst regna bort.Men tänk bara på alla som mekat hela vintern och vill premiär testa sina nya byggen eller mods.
  Nä,det är dags att sätta Powermeet Västerås på plats och visa raggarna att det är en ny motorgeneration som regerar.

  • Micke_J says:

   Tompa: Jajamen, vi kanske får tillfälle att hjälpas åt ännu mer nu. Detta är tänkt som ett ”brains before brawns” typ av projekt sett till ekonomi. Nya lyktor är bl.a. på tapeten och även fälgar. Menade du att du hört The Strokes melodier förut eller bara generellt att en bra låt ger oslagbart goda vibbar ibland?

   David: AGREEEEED! 🙁

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?