Kontorsnytt + Måndag = telefonförsäljarnas sämsta dag att ringa?

acr_bizarrotelemarketingTillbaka som vanligt på kontoret och märker som vanligt att beräkningen effektiv tid aldrig går ihop denna klassiska hat-dag för de flesta. Det mesta på agendan är i check men man får mindre gjort såklart när telefonen går varm med allt från bekanta, kunder nya som gamla och även en radda ”suck”-samtal!

 

Kan idag t.ex. räkna det till hela 5 st olika telefonförsäljare som ringt mig och samtliga fått nobben, flera av dom sådana som tidigare också ringt och man gett med sig på ett ring inte mig, jag ringer er typ av villkor för deras semi-intressanta tjänster = s u c k !

 

Borde det inte vara naturlig slutledningsförmåga för en säljare att inte ringa på en måndag? Har för mig någon med erfarenhet inom detta sa att det bästa tillfället om man ska sälja något är fredag efter lunch.

 

Jag själv håller nog inte med, jag börjar fundera mer på att veckan är över och det är ett illa valt tillfälle att skriva upp sig på något nytt? Vad tycker ni?

 

Har annars fått en ny patron till skrivaren och det var inte en dag försent. Varit lite tveksamheter med saker som egentligen ska uppgraderas, som t.ex. med den bedrövliga Nokia N97 man dras med (fyfan).

 

Men inför att Gzon ska kliva av firman så avvaktar man solidariskt med det. Annars går det riktigt bra på den fronten och gött mos i verkstaden också. Hoppas på lite fler bilder därifrån också när det börjar bli klart med vissa saker…

 

Hoppas på några leveranser efter fredagen då vi hoppas klämma in tre bilar som ska registreras hos Bilprovningen. Varit ont om tider efter Julhelgerna och inget klart ännu. Håll tummarna så man kan lämna landet ett par dagar då med gott samvete (mer om det senare).

 

Annars inte mycket nytt förutom att jag skapat mig ”en egen” kategori i bloggen. Ibland undrar jag om någon intresserar sig för saker som inte handlar om bilar etc, dvs. den dagliga driften och en mer personlig sida av mig som driver Superior Imports.

 

Vet att många som redan är med i ”familjen” uppskattar det, men rätt brutalt ärligt mot mig själv ställerjag mig frågvis över ifall det överhuvudtaget skulle vara intressant för en ”bypasser” att göra det…?

 

Men iaf, inför framtida struktur i bloggen så öppnade jag en egen del där ändå. Avslutar med något som gett en härlig kick som man belönar sig själv med ibland, finns det något bättre än enkla goda vibbar från någonting nostalgiskt?

 

Dagens låt: Ghost n Goblins C64 (Instant Remedy mix):

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ul1pyKEKsr8&feature=related

 

Det märks att man är märkt för livet av tusentals timmars misshandel av hjärnan i de yngre åren man levde för TV/Data-spel. Ändå inte så konstigt att man inte ägnar många minuter per år åt detta nuförtiden då alltså, någon annan som växte upp på samma sätt?

 

Anyway… Om jag hade något trevligt att erbjuda er; när ska jag välja att ringa dig?

 

Kommentera nedan så kanske det finns en risk att ni får ett samtal framöver.. 😉

7 tankar om “Kontorsnytt + Måndag = telefonförsäljarnas sämsta dag att ringa?

 1. Steffen says:

  Hehe, telefonförsäljare är alltid en plåga som oftast vet hur man skall få in den sämsta tajmningen. Extra kul var det när Bilsport ville kränga prenumerationer, de lyckades tajma in när man redan satt i två olika samtal och samtidigt så höll man koll på två andra mycket viktiga saker.
  Så vad är den bästa tiden och ringa månntro? Jäkligt svår fråga 🙂 Tidigast 17.00 då man oftast sover innan dess och senast…. tja går väl å lägger mig vid 02tiden som tidigast. Jobbdagar så är det fritt fram till 07.00 fast då är man ju rätt så jäkla mos i skallen så man får ju sällan ut något vettigt ur mig då 😉

 2. Adam Wangan Meet Crew says:

  DU ska ringa mig när du har ett erbjudande jag inte kan tacka nej till ;D
  Som du också kan se lite potentialen i så vi kan fixa en av sveriges fetaste 180sx’r 😉 dock måste jag ha jobb innan dess men så fort det är OK är det bara höra av sig micke!

 3. Robin A says:

  Jaobbar ju själv med sälj, dock inte telefon försäljning.
  Kommer man å ska sälja precis innan löning så säger många att dom tror man skulle sälja bättre om man kom efter löning….
  Men ärligt ! är folk så dumma så dom tror man kan gå runt på att jobba bara precis efter löning ?
  Vad jag menar är att lika väl som att man säljer under ”primemtime” så måste man öven ta den tunga biten då det inte är lika lättsålt.
  Olika männinskor funkar olika me, vissa fördrar 5 på kvällen andra halv tio, vissa tycker man är dum i huvet om man kommer halv tio.
  Alla är vi olika.
  Så tror inte det fins någon tid som funkar bättre än någon annan, därimot finns det dåliga människor och dåliga säljare, och även bra diton.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?