Dags för lite kvälls-äventyr med en ”bortglömd” Toyota Soarer…

Bra dag som nu kliver in i sin andra halva! Fått undan mycket smått och hoppas imorn kunna röja bastana bitar man banat svägrum för ett bra tag.

 

Blev inget nyförvärv på digitalkamera-fronten utan hoppet får stå till Mediamarkt för ett bra pris, annars blir nätet billigast. Någon som kan något om Canon Ixus 130 är ett skapligt köp i ultrakompakt-klassen…?

 

Ikväll ska jag och Viktor ”Lill-Wirre” Eriksson röja igång ett litet sidoprojekt på en bortglömd Soarer jag haft ståendes ett tag. Ni vet hur det är att se över ens egna bakgård när det är fullt på framsidan, men äntligen har vi sytt ihop en handlingsplan för en av dessa eftersläntare. Vem som får resterande ansvaret hoppas jag blogga tätt om såklart…

 

 

…och nej, som ovan extrema Time Attack Soarer från Japan kommer projektet inte att bli. Men vi hoppas i slutändan kunna leverera en rolig och prisvärd JDM-bil iaf. Priset kommer hamna på en bit under 100 000:- och det är väldigt sällan vi lyckats klämma in bilar där; så vore perfekt för den som söker något rätt lindrigt för plånboken sett till inköpet iaf?

 

Var det någon överhuvudtaget lyssnade på The Strokes preview i det förra inlägget? Gissar på nej, men ge det en chans FFS! 😉

7 tankar om “Dags för lite kvälls-äventyr med en ”bortglömd” Toyota Soarer…

 1. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  Ja va på media markt igår. Passade då på att klämma på både IXUS 130 och S95an. Det är ju helt klart skillnad mellan dem. Men de ska de va när de skiljer ca 2000kr. IXUS 130 kostade 1300kr eller nått tror jag. Båda kamerorna är ungefär lika stora. S95 kan du gör mer inställningar i. IXUS 130 är nästan bara automatiska program, går välja bländare själv iaf. Med S95an så kan du köra helt manuellt, bländar automatik och slutartids automatik precis som på systemkamerorna. Hade jag haft pengar hade ja köpt en S95a.

 2. 1JZ Tompa says:

  Bra där!En till Soarer att ”gnugga skärmar” med kan aldrig vara fel oavsett utförande.Ja,jag lyssnade på Strokes också,men musiken sa mig ingenting.
  Jag vet att det finns många musikstycken som ger gåshud,men dessa är nog rätt ”personliga”.

 3. sjunne says:

  ixus=fail…ska du ha canon köper du från powershot serien :)tänker inte ens orka förklara hur skit ixus kamerorna har blivit…s95 om du vill ha en ”kompakt” kamera men som håller lite kvalité eller sx210 funkar oxå
  ixus är ett skit chassi :)ksport mot öhlins om jag ska jämföra med något vi alla förstår

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?