Kan inte hålla mig; första utkastet på Superior Drivers Club T-shirt:

nhl_stanley_cup_nhl3_largeDå har man för första gången på veckor lyckats få en kväll att varva ner, och en rejäl sovmorgon på det- sannerligen det sista av något av endera på ett bra tag. Det är nu Stanley Cup finalen börjar och det innebär inte sju matcher där varje är en dag framåt.

 

Därför är det idag sista dagen att verkligen kunna förbereda sig innan det blir full attack och äta, sova och andas ELMIA 2011 för min del. Så hoppas alla i Superior-familjen i den mån de kan anammar samma inställning.

 

Speciellt inför lanseringen av många stora projekt där vi räknar med att alla drar sitt strå till stacken för att bidra med kanaler som spreads the word… 🙂

 

Så idag bjuder jag på ett utkast av den T-shirt alla stolta utvalda killar (och tjejer, blir ett gäng sådana också- whoo!) ska bära under Påskhelgen:

 

 

 

Detta är fram och baksida, och det återstår en del jobb i att sätta rätt storlek på allt, fixa till typsnittet och sedan även lägga till en slogan på ryggen. Hoppas ni diggar det, vi valde att gå 100% stilrent och låta färgerna och Andreas T. Petterssons underbara skapelser i loggorna hamna i fokus istället.

 

Kom gärna med feedback, alla ni inbjudna i Drivers Club fick preview igår så hoppas ni smällt designen och har några visa ord att dela med er av!

 

Kommer ett inlägg till framåt dagen om lite smått och gott vi höll på med under gårdagen också…

11 tankar om “Kan inte hålla mig; första utkastet på Superior Drivers Club T-shirt:

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?