God morgon! Tidig söndag inför deadline hos grafikern a.T.p!

201104171964Väckt med ett ryck ur en dröm där man precis varit inblandad i en biljakt med en Audi A3 (och torskat), så sätter vi oss på kontoret med en stor latte bredvid för att tidigt påbörja dagens alla punkter!

 

Idag ska jag återigen träffa min trogne vän och sjukt skillade grafiker Andreas T. Pettersson för att sammanställa det sista med T-shirts, broschyrer, flaggor och även visitkort till de som gått med i Superior Drivers Club.

 

Kanske dags att ge killen som ligger bakom det fabulösa orange/turkosa en liten tribute? På senaste tiden har det blivit många sena kvällar för stackaren som är student inom just IT och media, kommer nog inte vara några bekymmer för honom att jobba med detta dygnet runt om han så vill inom en snar framtid… 😉

 

 

Tråkigt nog för honom fick jag dessutom ett ”sista minuten” uppdrag av SUPRA CLUB SWEDEN att ta fram en broschyr samt ett litet banner, vi kommer med ordförande Robin Antonssons deltagande att indirekt ha dom ”hos oss” och då tyckte han jag kunde fixa det från samma kvalitativa källor som Superior gör. 🙂

 

Ska därför vispa ihop något nu på förmiddagen likt det Robin skickade häromdagen. Klart som sjutton vi måste ha lite gammaldags marknadsföring också med broschyrer etc? Tips och förslag mottages gärna!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?