Visst gillar ni ”Before —> After”? Mr. DK visar hur det ska gå till:

Vet inte var man ska börja, mer än att dagen varit hysteriskt intensiv och stora, stora deadline-klon närmar sig nacken märker man. Men det är i dessa tider som the going, get going och verkligen visar vad de är gjorda av.

 

Finns en hel mängd hjältar runtomkring mig som får det gå ihop, och idag belyser vi en av dom i Daniel ”DK” Karlsson som hjälpt med snabb rekond av Toyota Ariston som ska bära runt crew under hela Påskhelgen. Bilden till höger ser ni Danne (som alltid är glad BTW) är en typisk ”before” bild av spektaklet.

 

Man ska inte säga att Ariston trots sitt helfeta helhetsintryck är helt fläckfri i lack och dylikt. Så därför var det en tuff nöt att knäcka för Danne, men efter att ha sett bl.a. denna bild- så det jag verkligen fram emot att få tillbaka bilen imorn igen:

 

 

Blank och fin! Lovar att den som sagt vid förbipassering är svår att missa, kan inte säga nog om att detta är en blickfångare av rang- trots att bilar som (enligt mig) är mycket mer intressanta att köra passerat förbi i min ägo. Vågar man säga att ”VIP-stuket” kanske är en doldis som väcker nyfikenhet hos folk…? 🙂

 

Välförtjänt dusch nu och sedan jobba lite till innan sömn —> upp tidigt imorn och köra hårt igen.

 

Aldrig sett fram emot något i närheten så mycket som denna lanseringen av SuperiorTV och mycket annat under ELMIA CUSTOM & MOTORSHOW 2011

8 tankar om “Visst gillar ni ”Before —> After”? Mr. DK visar hur det ska gå till:

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?