I samma takt som vårsolen kommer Elmia-deadlines en efter en…

Vi sliter på, idag har det verkligen märkts av att det bara är en enda helg kvar innan det brakar loss med upploppet inför ELMIA 2011 där vi ska finnas hela påskhelgen med vårat nya koncept SuperiorTV!

 

Därför öser det på med deadlines och att boka in saker innan det är försent. Utmanande och kul, men förneka stress vore att ljuga. Ska alldeles strax ut till våran nya samarbetspartner inom tryck och spika designen på T-shirts. Våran grafiker, mäster Andreas T. Pettersson har slitit som en hund med detta så vi är färdiga med de viktigaste sakerna till mässan, bl.a. T-shirts som ni alla fick ge lite feedback på sist.

 

Ni som tyckt till ska ha ett jättetack för det, och era åsikter har påverkat mycket. Vi är lyhörda för alla inom familjen, så hoppas det vi nu bestämt för de flesta nöjda… 🙂

 

Har massa bilar som det ska jongleras med senare på eftermiddagen också. Har ju faktiskt legat lågt om att jag fått min Toyota Aristo som Gzon snällt nog körde upp till Södertälje —> för att gå vidare till Daniel ”DK” Karlsson Mr. Cap Arlandastad för lite kärlek och puts inför mässan.

 

Nej fasen, detta har man egentligen inte tid med. Till ikväll hoppas jag däremot hinna med ett nytt utskick till alla i SDC och kommande mediateamet. Godspeed!

En tanke om “I samma takt som vårsolen kommer Elmia-deadlines en efter en…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?