Its a rainy day…

Vilken timing för rena rama höstvädret helt plötsligt, idag hade Martin bestämt att åka från K-holm till Södertälje med TIME ATTACK SKYLINEN för att köra in de 25 mil utan större belastning som krävs på en helt ny motor! Spelar ingen större roll, men den där snabba cruisen i Södertälje vi hade tänkt oss är nog bara ställa in.

 

Däremot ska vi besöka Lackfirman DREAMMAKER och se vad Ramon hittat på för skoj med färgen till 200MPH SOARERN. Har faktiskt svårt att beskriva vad provet går ut på, men det är candyfärg med i bilden. Och ni som följt bygget vet att det inte ska bli en showbil, så det ska bli intressant och se om Ramons småtricksiga förslag faller en i smaken eller ej?

 

Var en sväng och kollade till motorn till samma bil. Blocket har genomgått en del bearbetning såsom borrning, linehoning och planat upptill (toppdeckat). Vidare ska vi göra det vidare rent så det bara är att skruva dit allt godis med rätt moment.

 

Toppen ska vi till denna säsong inte göra så mycket med, utan det är matchportat mot JUN insuget samt att det ska planas innan ihopslagning. Blir även ganska milda HKS 264 kammar, men tanken är ju att inte ta ut större siffror än de JUN plockat av i stort sett samma setup (750HK @ 1.7 bar).

 

Ni är givetvis välkomna att KONTAKTA OSS om ni vill ha eran motor byggd i samma kaliber! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?