Ibland kan ”insomnia” vara en bra grej + Veilside Fortune RX-7…?

Idag vaknade man upp som om man försovit sig en morgon, men efter att ha gått upp för att lite ängsligt kolla på hur nattens bud på auktion gått- insåg man att klockan bara var strax efter 05.

 

Skönt, men ändå en aning irriterande. Passade då på att gå igenom lite av mailhögen som samlats denna vecka när man haft en del möten och projekt som rullat igång på allvar, enormt skönt nu när man har fredag och helg framför sig —> och det redan är gjort! 🙂

 

Anledningen till min ängslan är att vi just nu letar riktigt spännande Mazda RX-7 FD3S till en väldigt trevlig kille som heter Alex.

 

Som alltid när man får en kund och får visa vilket otroligt sortiment av finare bilar som finns i Japan; så ökar suget att lägga sig i högre och högre prisklasser.

 

Vi har som hederkodex att stå på kundens sida så att han gör en bra affär inte bara sett till att köpa en bra men dyr bil. Oftast är att hålla budgeten minst lika hög prio, även om det såklart är svårt när utbudet av mer unika & riktigt fräscha bilar egentligen är större än de som är ”standard”.

 

Bland de bilar vi hittills budat på men gått bet, är en minst sagt speciell RX-7. Ni ser bilden ovan, och de flesta riktiga JDM-nötter eller ens de flesta som sett Fast & Furious III borde känna till det bodykitet…

 

Ska inte säga mer just nu, utan berätta hela storyn om våran korta men intensiva jakt på denna bil, som slutade med ett stort ”!?!?” för våran del.

 

Ni som är pålästa får mer än gärna kommentera nedan om varför denna bil har sån otrolig kändisstatus…

10 tankar om “Ibland kan ”insomnia” vara en bra grej + Veilside Fortune RX-7…?

  • Micke_J says:

   Oh ja, ett underbart kit som en liten studio i Japan otacksamt skapade ÅT Veilside. Men usch så dyrt, svårt att montera och grymt hypat. Ska som sagt blogga mer om detta vid tillfälle, bl.a. vad detta ex. som ärligt talat var lite skamfilat gick för prismässigt. Ni kommer baxna…

 1. 1JZ Tompa says:

  Min äldsta (13år)sons drömbil Nr1,och han har många JDM bilar på sin lista.
  Är själv generellt emot ”body kits” i alla former men detta tycker jag faktiskt är snyggt.
  Även om jag nästan sett mig mätt på ”denna”bil genom grabbens försorg.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?