B.U # ???: Lär dig äta på Minako, lyssna på bra musik och må bra.

Bortom allt detta med stressfyllda moment och högt tempo rakt igenom med allt i verksamheten; så måste man även kunna förgylla sin vardag och njuta av enkla saker också. Efter vi hade besök av Viktor ”Lill-Wirre” Eriksson för att han skulle få en tidig genomgång av det han ska lära sig framöver, så bar det av till RESTAURANG MINAKO där ”Brenna” skulle få göra sin debut som gäst.

 

img_1151Ni som följer bloggen vet hur både jag, Gzon och många andra ur ”familjen” som ätit där; dyrkar inrättningen som ett Sushins mecka.

 

Nu var inte Brenna mycket för rå fisk som oss andra, men han fick ändå njuta av en fin ”Bento-låda” som är en blandning av Japanska rätter.

 

Själv fick jag nog en av de bästa sortens Rainbow-rolls som jag någonsin ätit då Köksmästare Yoshi var på strålande humör. Bilden ovan talar sitt tydliga språk, men det var godare ändå…

 

Nu sitter vi här hemma och rundar av genom att lätt förbereda oss inför morgondagens avslutning av praktiken. Vi ska utforska en annan av våra större auktioner som har ett väldigt bra utbud av mer ”standard” bilar.

 

Inte mycket kvar förutom att ta fram vissa mallar och rutiner för det vi lärt oss, sen får Brenna/Jerry åka hem till Oskarshamn igen. Vet att han kommer sakna Södertälje som bara den… 😉

 

 

…för något annat kan man väl inte göra när man får käka semlor och dricka te på arbetsplatsen som avslutning? Och dessutom undermedvetet lära sig om vad bra musik innebär.

 

ör Brenna är bland de få som verkar snappa upp mina små tips, bl.a. så hade han Interpol-sångaren Paul Banks soloalbum under artistnamnet ”Julian Plenti” i sin Legacy Blitzen:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=-8xiDvH7gEE

 

Och ja, hans lyxtutrustade och av sista årsmodellen för B4 RSK hade fullt fungerande och bekväma stolsvärmare fram. Varit ett redigt tjat om det ända sedan vi sålde bilen till honom. Good for you boy, alla är glada för att du är ensam i familjen om detta… 😉

 

Nu ska det strax sovas, men blir mera blogg imorn- och då ska jag minsann blogga på egen hand utan att Praktikant-Jäveln gör allt jobb åt mig. Men hoppas det var uppskattat så länge det varade. God natt!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?