B.U. #4: Mera bloggande, Subaru Forester STi -04 i unik färg!

forester2”Stig” (=Micke) gav mig i uppgift att spana efter fler fynd på auktion och hos firmor. Kunde då inte hålla mig från att spana efter Forester STi eftersom jag är så otroligt sugen på en just sådan (05-06 års modell).

 

Sitter och smådrömmer lite när jag verkligen hittar en ”One of a kind” Subaru Forester STi -04. Den som bara såldes ”JDM” (i Japan).

 

Till att börja med så är den omlackad i en färg som liknar Volvo R’s ”Saffran”. En lack som inte existerar i STi-fabriken. Kliver man sedan in i bilen så är det första man ser en skrikande röd växelspaksknopp. Tittar man lite åt höger så får man se en ”frän” eftermarknadsratt i svart skinn, men blått(!) nav. Det kunde ju passat från början eftersom detta exemplar har varit just blått. Men nu så skar det sig mest mot lacken, och knoppen.

 

Längst bort vid passagerarsidan så har den tidigare ägaren satt dit stora kromade bokstäver. Bilderna är lite suddiga, men de går iallafall tyda ordet ”Forester” i kromet. Det är ju bra om man någonsin glömmer vad man kör, eller vill impa på sin medpassagerare?

 

forester3Öppnar man sedan bagageluckan så blir man ännu mer förundrad. I taket sitter något man aldrig tidigare skådat (iallafall jag). Jag gissar på att de är någon sorts ljusanordning.

 

Men de är bara spekulationer. Det skulle kunna vara nästan vad som. Raketutrustning, första steget mot ett Disco eller något? 🙂

 

Hur som helst så kan man verkligen hitta något för varje smak i Japan. Detta var inte riktigt min smak, men de passar säkert någon annan helt perfekt.

 

 

[nggallery id=210]

 

Kan också tillägga att de var ett riktigt bra pris på bilen! Så är bilen i din smak och du är intresserad av ett DIREKTKÖP FRÅN JAPAN så kontakta Micke omgående; summan för en Forester STi likt denna är ca 175 000:- Inkl. moms, hemma och klart! 😉

 

Micke: Nu har han även börjat använda mina fina klyschor (ovan). Så något känns det som har sakta smittat av sig på ”Brenna”. Var inte heller min ”kopp te” med inredning etc, men färgen var inte dum alls. Är faktiskt gemensamt för oss att ha detta som en favoritmodell, har ju faktiskt ägt en sådan i silver för ett par år sedan… Bra bloggat!

 

 

Det kommer ut ett sista galleri inatt som vi avslutar dagen med här på kontoret. Just nu ska vi hasta ner till RESTAURANG MINAKO och äta middag, plus få lite sällskap. Trevlig dag helt klart!

5 tankar om “B.U. #4: Mera bloggande, Subaru Forester STi -04 i unik färg!

    • Micke_J says:

      Vette fan, börjar bli mer och mer sugen på ljusrampen/Discot som medföljer. Tänk er vilken credds man skulle få när man kör hem folk från krogen —> Efterfest i bilen direkt? 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?