B.U #3: Sök upp ett par Mazda RX-7 FD3S till ”lagret” att sälja!

Nu har vi hunnit äta lunch och sammanfatta lite med både blogg och själva sökandet. Därför var nästa uppgift för Marcus ”Lill-Jerry” Brenander som är på en form av praktik hos mig här på kontoret lite mer avancerad.

 

Vi har länge jagat efter stående partners som har ett utbud av bilar, som gör att vi kan annonsera ett seriöst utbud i Japan förutom våran tjänst DIREKTKÖP PÅ AUKTION.

 

Jag har själv varit principiellt emot att göra på det viset då det varit enormt mycket oseriösa aktörer (finns fortfarande) som säljer bilar på det viset. Men efter flera års research och knutna kontakter; så känns tiden rätt att börja i liten skala.

 

”Brenna” fick därför prova sin egen fingertoppkänsla och kolla dagens utbud av bilar, så fick jag sedan slå han på handlederna med en linjal på de felaktiga val han gjorde.

 

Då menar jag klassikern att kolla häftiga men omlackade bilar, eller rejält påkostade men av fel årsmodell osv = dåligt andrahandsvärde. Det är en lång vetenskap bakom varje modell, men ännu mer speciellt av RX-7.

 

Som tur är har man ändå X00 antal importer av dom tillsammans med Gzon bakom sig, så det är som blindskrift nu när man letar- man märker snabbt vad som är något att satsa på eller icke. Men nu ordar vi inte mer om det, utan tar en titt på vad Jerry… sorry, Brenna hittade för något:

 

Mazda RX-7 -95 (Mazdaspeed bodykit, lågmilad Grade 4):

 

 

Kommentar: Lågmilade RX-7 (4900 mil) kostar mycket pengar, oftast för mycket pengar då det nödvändigtvis inte behöver vara speciellt mycket valuta för pengarna kontra en välskött mer högmilat ex. Denna har precis lagom med godis såsom det ni redan ser, men även boost-up paket som Power FC styrenhet etc. Ett säkert kort!

 

[nggallery id=207]

 

Riktpris: 165 000:- Inkl. moms, hemma och klart!

 

Mazda RX-7 -94 (17″ BBS fälgar, Power FC, 8500 mil)

 

mork21

 

Kommentar: En fräsch -94 med godis så som 17″ BBS fälgar, Power FC, 96ans baklysen m.m. Dålig lack på fronten, men de löser man lätt på plats hemma i Sverige, i övrigt verkar bilen väldigt omhändertagen!

 

[nggallery id=208]

 

Riktpris: 115 000:- Inkl. moms, hemma och klart!

 

Mazda RX-7 -96 (Bodykit, fälgar, uppgraderad IC)

 

a9hl71r7ir3jnayc0qjiea1tjbf8tuawdwzbg8rjirdhcrygqmn2owyvkk2bhruryen6yb3blcn

 

Kommentar: Japanskt driftingstuk med 2 olika sorters fälgar passar väl inte alla, men de härliga RE-A lysena, bodykitet och GT-vingen väger upp mer än väl. Årsmodellen (-96) innebär faceliflampor bak, samt ny ecu från fabrik mot tidigare RX-7! En i Sverige aldrig tidigare skådad front?

 

[nggallery id=209]

 

Riktpris: 120 000:- Inkl. moms, hemma och klart!

 

Micke: Verkar som Brenna är snabb på att lära sig, sållade utan större besvär ut dessa tre objekt som jag tror det finns ett stort intresse för? Nu saknas ytterligare fördjupning i dom, och priserna är bara riktpriser så inget man kan garantera. Men för övningens skull så tycker jag Brenna har skapligt öga för det som är prisvärt, och lägger ut ”annonserna” (om än enkla sådana) på ett bra sätt. 🙂

 

Kanske en upprepande klyscha här på Superior, men om någon av bilarna väcker ett intresse för vidare import från Japan- tveka inte att KONTAKTA OSS så syr vi ihop din drömimport DIREKT FRÅN JAPAN!

4 tankar om “B.U #3: Sök upp ett par Mazda RX-7 FD3S till ”lagret” att sälja!

  1. Jimmy.E says:

    Som jag precis skrev till Micke i ett sms , kul med en praktikant i bloggen, bra , roligt och läsvärt. Inte vart så här mycket uppdateringa i bloggen på länge 😉 Nej men mycket cred till dig Jerry 😀

    • Micke_J says:

      Hehe, jag får (indirekt) också ta åt mig av kritiken som valde att satsa på lilla Jerry. Får skylla på praktikanten om bloggen är dålig i framtiden, hö hö (ska dra ner på ICA-reklam skämten. Lovar.) 😛

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?