I ögats storm ska vi idag dessutom försöka ”liveblogga”!

Nyss uppstigen och helt trasig så har jag bestämt mig:

 

Idag ska vi köra lite mer ”twitter-style” inlägg fortlöpande under dagen, och gärna med korta bildinlägg på allt kaos som ska ske under dagen. Kommer bli mycket roligt att skriva om, och även om man kommer ha fullt upp och som vanligt helst sparar på materialet så ska jag ta det som en personlig utmaning att hålla igång bloggen. Givetvis ivrigt påhejad av er som orkar läsa! 😉

 

Checklistan som följer nu, utänkt sömnig som bara den är:

 

-Regga fyra bilar.

-Mappa två bilar.

-Göra iordning en GT-R inför lack.

-Lossa en container med fyra nya bilar.

-Rekonda och förbereda tre bilar inför fotning/filmning imorgon.

 

Det finns mer att göra och varje steg är ingen barnlek. Dyker alla upp (!?) har vi iaf en bra manstyrka att klara detta på. Ibland måste man bara testa var gränsen går, lyckas man inte så lär man sig iaf.

 

Ni vet vem min favorit när det gäller tyska filosofer är va? Ge mig den där klyschan ni vet jag gillar så kör vi hårt…! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?