Fiasko direkt, ingen container idag!

Stort, stort misslyckande från firman som sköter våra körningar av containrarna från hamnen till Katrineholm. Min bokning fanns idag inte i systemet och den som jag pratat med hade gått på semester. Skandal, men vad ska man göra- sånt som händer. Men vanligtvis har varken firman eller den som skötte bokningen varit fläckfria, så vi låter galgen stå tom denna gång.

 

Innebär dock att ca 50% av det jag verkligen hade tänkt få gjort denna helg rann ut i sanden och jag vet minst en besviken person som inte får se sin nya bil varken live eller på bilder färskt ur containern. Lovar att jag förstår eran misströstan när man laddat som bara den. 🙁

 

Bara köra fullt ös på en Plan B, finns fortfarande massor att göra. Kommer en liten rapport strax…

En tanke om “Fiasko direkt, ingen container idag!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?