På besök hos Cimmy i Södertälje, experter på Bride Low Max…?

Ikväll hade man privelegiet att få uträtta ett ärende borta i Cimmys garage när vi skulle låna hans styrbox en sväng över helgen för att felsöka en bil (stort tack för det Cimmy!). Han passade på att visa sina färskt hemkomna BRIDE LOW MAX stolar som han precis satt dit:

 

 

Med tanke på vad han gav för dom (billigt!) så undrar man lite ifall det inte var kopior? Finns det någon bland oss som är duktig på att avgöra sådant? Bara att titta på dom gav inte så raka svar  då de ser schyssta ut, men jämför man lite med bilder runtom på nätet så… vem vet? Kopior eller inte så höjde dom inredningen markant och såg sköna ut för någon som inte är lika stor som mig (199cm och 90kg). 😉

 

Vi hann t.o.m. ta en macka nere på stan och snacka lite skit, kändes oerhört befriende efter all tid man stressat runt i ärenden och möten- eller för mesta delen varit inlåst på kontoret. Fem plus för Sandys sub med renskav/pepparrot, och ni vet att man är riktigt kräsen med maten!

 

Imorn väntar en riktig ”Time Attack” i saker som ska bli utförda i Katrineholm. Uppstigning redan om ca 5 timmar sedan full gas och lite extra NOS på det.

 

Liveblogg ”twitter-style” skulle nog vara rätt underhållande, vad säger ni? 😛

5 tankar om “På besök hos Cimmy i Södertälje, experter på Bride Low Max…?

  1. sjunne says:

    attans sugen på bride stradi….finnsen hel del kopior ute, och det blir svårare hela tiden att se skillnader sägs det. tipsen är att kolla kvalitén på sömmar och att loggor sitter rakt…ska på vissa modeller finnas serie nummer som man kan spåra via bride..

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?