God (trött) morgon! Väderprognos… Mulet och duggregn.

Superior-bloggen rullar sakta igång, folk frågar om man verkligen mår bra eller om det kanske är ”lite mycket just nu”- men helt ärligt så är väl få pigga efter bara fyra timmar på ett köksgolv???

 

 

Dan springer runt och fixar frukost åt alla, han har (moders)hjärtat på rätt ställe den killen. Rätt otacksam uppgift när det är ett vardagsrum fyllt av nästan ett halvt dussin killar som knappt vill sträcka sig längre än vad deras täcke kan skyla dom.

 

Tur att man var på lekhumör och gick in rakt på sak och dumpade sina egna sovgrejer på dom rätt indiskret, med mig själv ovanför på slutet för maximal effekt… 😉

 

Det ser däremot dessvärre ut som det kan bli en kämpig dag om man ska åka riktigt fort rakt fram, och EN DAG PÅ STRIPPEN  handlar ju en del om det. Vädret är fortfarande lite bråkigt och det har duggregnat hela natten med gråa trista moln ute nu på morgonkvisten.

 

SMHI säger hursomhelst än mer diffust detta:

 

Mulet och i natt regn som i söder kan bli kraftigt, då ca 10 grader. Fram på dagen mestadels uppehåll men någon skur kan förekomma. 10-15 grader.”

 

Man får se på plats helt enkelt hur det blir, vi är riktigt taggade iaf och ska snart starta upp alla högljudda bilar här ute på landet. Säkert en trevlig väckarklocka för alla lokala bönder en lördagsmorgon. Bara Cimmys bil står för än hel del buller bara den nu när den har singelturbo, laddar inte så värst mycket men går fint ändå- det kommer mera… 😉

 

 

Strax vidare för att tanka och möta upp de andra grabbarna, håll tummarna för uppehåll!

3 tankar om “God (trött) morgon! Väderprognos… Mulet och duggregn.

  1. Dan T says:

    Skojjar att man vart lite lätt trött efter de 4h man fick sömn från fredagen till lördagen. men nu är det ju äntligen söndag och man är på topp efter 11h sömn.
    dax att städa upp å diska upp efter alla. me like. fasen vart kul det vart

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?