Växjö igen med tre livsnödvändigheter: Kaffe, hygien och internet!

Då var EMMABODA EN DAG PÅ STRIPPEN 2K10 officielt över. Man kan säga att endast 1/4 av eventet kunde uppfyllas. Noga uträknat på att över halva dagen regnade bort, samt att det då bara kördes 201m i stort sett dom timmar som det vart något…

 

 

Båda sakerna tämligen elemäntära ”halva grejen”, man skulle kunna räkna bort ytterligare hälften av det då deltagarantalet var väldigt lågt i både utställning och stripp.

 

Tappert av de som kom att visa lojalitet, och det kändes ändå rätt tjockt på läktarna trots vädret. Postivt.

 

Nu har man iaf kommit tillbaka till Ör utanför Växjö där det är en hel radda Japanska sportbilar på gräsmattan. För min egen del så känner jag ”lugnet” skölja över mig nu när man fått skölja ansiktet, ta en kopp kaffe och dessutom haar tillgång till internet igen.

 

Hade tyvärr ingen uppkoppling via Telenor som än en gång gör en besviken med sitt mobila bredband, säger snart upp skiten då jag ändå aldrig får det funka ”on the road”?

 

Var bara ett snabbt inlägg, här ska förberedas för grillning för de massor av människor som letat sig hit. Vi ses på Superior Japanträffen vid 20.00 o Växjö va? 🙂

3 tankar om “Växjö igen med tre livsnödvändigheter: Kaffe, hygien och internet!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?