Äntligen på plats i Växjö hos Dan Toresson, mätta och belåtna!

Efter en mindre roadtrip från Södertälje ihop med Cimmy och hans nyligen singelturbo-konverterade Mazda RX-7 samt Peter Rasmusson med sitt svarta nyförvärv- så är vi på plats ute på landet i Växjö hos Dan Toresson.

 

Snacka om att vara grymt bortskämd när man får riktigt god mat serverad av hushållet vid ankoms  dessuomt! 😀

 

Vi har haft en väldigt smärtfri (och blåljus-fri) rutt ner med ett par planerade stopp bara. Bl.a. fick en Shellmack i Herrbeta rätt ”fräckt” besök som vi lägger ut film på senare…

 

 

Nu är vi som sagt ute på landet och kopplar av, det var bastu inplanerat men tror folk är för trötta nu. Tidig uppstigning imorn för att attackera allt vad EMMABODA EDPS har att erbjuda, bara hoppas på regnet att det håller sig undan.

 

Vägen ner kantades av ett antal skurar, så man är nog lite orolig för att ens egna streak med två regnfria år nu kanske blir bruten? Någon annan som kanske får sin ”ironman-streak” bruten med besök varje år i över ett decennium är Daniel Troberg. Om resten av K-holmarna fegar så är den i fara, så ställ upp nu för fasen folk (stort tack för idag förresten Danne med ”extra transporten”). 😉

 

Ska försöka runda av här och styra upp sovplatser åt alla, en liten bit kladdkaka ska man väll få i sig också. 😉 Hörs mer imorgon!

En tanke om “Äntligen på plats i Växjö hos Dan Toresson, mätta och belåtna!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?