30in30 – #13: Bilbilder.se återvänder till mässan och Superior Selected!

Idag delar vi med oss om nyheten att en av våra absoluta stöttepelare i SUPERIOR SELECTED photographer under förra säsongen, Martin ”BILBILDER.SE” Persson återvänder även denna säsong och BILSPORT PERFORMANCE AND CUSTOM SHOW 2012 som första uppdrag!

Detta är kommer han att ta ett större administrativt ansvar och bl.a. ”coacha” några av de yngre förmågorna i teamet. Men ni kan som vanligt förvänta er att han kommer leverera lika läckra bilder som denna 350Z som ägs av Pierre ”SIR PIERRES GODISPÅSE” Ingelsgård:

Martin kommer vara med under säsongen viktigaste träffar i våran kalender, och kliver som sagt upp ett snäpp i organisationen som han egentligen redan gjorde under förra säsongen- bl.a. med en makalös effort på vårat uppdrag på FRANKFURT IAA 2011.

Vi har länge diskuterat SUPERIOR SELECTEDS framtid, och kommit fram till att redan nu sakta lägga byggstenar i att utveckla kvaliten på media inom bilhobbyn. Men grundstommen är att ha Sveriges bästa foton från de viktigaste eventen under sommaren!

Vi hoppas det kommer framgå mer under mässan hur ni tänkt, ni följer med fördel både BILBILDERS FACEBOOK samt givetvis bloggen här då för allt det senaste!

Ett litet rykte kopplat med bilden ovan är att den är bland det sista som ska implementeras i kommande Timeattack.nu siten.

Det är sannerligen ett nöje att få skapa nya websiter när man har så talangfulla fotografer som bidrar med material. Ser fram emot release inom kort…

3 tankar om “30in30 – #13: Bilbilder.se återvänder till mässan och Superior Selected!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?