Superior Media anlitas av Schmiedmann Sverige för videoproduktion på Bimmers of Sweden Mantorp

Skandinaviens största BMW-träff någonsin kommer 26/5 hållas på Mantorp Park av ”Bimmers of Sweden” (HEMSIDA). 

SCHMIEDMANN SVERIGE som är huvudsponsor och stor del av arrangemanget har anlitat oss för att föreviga tillfället; för att med kvalitativ media sikta högre än någonsin inför framtiden…!

Superior på en träff med över 1100 BMW utan några som helst kompromisser, endast bilar med 100% Bayerskt ursprung på plats.

Inte ens bytta motorer tillåtna. Vem kunde trott detta för bara ett par år sedan?

Vi är glada över att få detta uppdrag, där Viktor Örtegren, VD på SCHMIEDMANN SVERIGE och personligen en stor del av arrangemanget som alltså kommer krossa alla tidigare normer av BMW-träffar; är den som anlitat oss för att vara på plats:

Superior har gjort filmer från träffar av hög kvalitet som folk uppskattat sedan 2010.

Vi vet vilka mål vi har med träffen som växt så det knakar ett tag,  samt att Schmiedmann som varumärke alltid stått för kvalitet. En riktigt bra film som visar vilken allt detta och storleken av arrangemanget kändes som ett måste för att ta nästa steg.

Det känns väldigt roligt att Micke (Fotnot: Säljchef & Producent) accepterade uppdraget, och vi ser fram emot att ge alla våra besökare bästa möjliga lösning på att föreviga detta rekordstora event.”

Viktor Örtegren, VD Schmiedmann Sverige & Delarrangör Bimmers of Sweden.

(Superior har goda minnen av Mantorp Park och BMW sedan innan… Foto: NILS G PHOTOGRAPHY.)

Målet är alltså en film helt i stil med tidigare storproduktioner vi gjort förut som JDM Face-off, Gatebil Mantorp blandat med allt nytt vi hunnit plocka upp i erfarenhet på bara ett år.

David Johansson är den som får fulla ansvaret på att filma och redigera detta projekt, Mikael Jarosinski som tagit fram storyboard och regisserar som vanligt förklarar mera:

”Vi är en säsong ifrån att etablera oss på allvar som en mediabyrå inriktad på Motorsport och branschen runt bilentusiaster. Detta uppdrag var trots mycket på bordet redan, svårt att tacka nej till av flera anledningar.

Viktor själv är en otroligt trevlig människa där man kan dra många paralleller mellan oss i t.ex. hur de byggt upp sitt företag på gott rykte och nöjda kunder. Grundligt.

När han dessutom som förare i TimeAttack.nu var otroligt hjälpsam när vi i påskas ställde ut på Elmia 2013 så… det är rätt och slätt den sortens genuina personer vi enbart vill samarbeta med i dagsläget.

Med det sagt: En träff med över 1100 bilar, stjärnor som Rickard Göransson och Daniel ”Limmet” Liimatainen som instruktörer- plus allt postivt vi redan känner inför samarbeten med Schmiedmann- Inget att fundera över egentligen!”

– – – – –

Vi hoppas på flera följare från BMW-världen där vi redan har gott om vänner, VÅR FACEBOOK (KLICKA!) går jättebra att följa.

Det kommer ett ”behind the scenes” fotogalleri av produktionen, samt att RANI GILIANA också är på plats för att fota som officiell träff-fotograf. Kul media att vänta sig alltså förutom filmen!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?